CAS nr. 616-38-6

Dimethylcarbonaat

“Persoonlijk contact, snelle leveringen en veel expertise bij Vivochem”

Bent u opzoek naar een betrouwbare leverancier die uw Dimethylcarbonaat  snel aflevert? Dan bent u opzoek naar Vivochem. Sinds jaar en dag voorzien wij bedrijven, verspreid over de hele wereld, op een snelle en veilige manier van hun benodigde chemicaliën.

Dimethylcabonaat bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet drums
 • Molecuulformule C3H6O3
 • CAS-nummer 616-38-6
 • UN-nummer 1161
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën

Vivochem is al jaren actief in de chemiebranche. Daarom weten wij wat onze klanten nodig hebben en hoe wij ze het best kunnen ondersteunen. Bij Vivochem bent u verzekerd van persoonlijk contact, snelle en flexibele leveringen en veel expertise.

Wij beschikken niet alleen over gecertificeerd personeel, maar ook over faciliteiten die aan alle strenge eisen voldoen. Daarom kunnen wij naast chemische distributie ook drumming een warehousing aanbieden. Onze volledig uitgeruste PGS hal met meer dan 9000 palletplaatsen voldoet aan de strenge wetgeving omtrent ADR

De voordelen van het bestellen van Dimethylcarbonaat bij Vivochem

 • Altijd genieten van de scherpste prijzen voor Dimethylcarbonaat
 • Naast Dimethylcarbonaat   hebben wij een ruim aanbod, bestaande uit +450 chemische grondstoffen.
 • Dimethylcarbonaat  in het buitenland ontvangen? Vivochem levert deze wereldwijd af tot aan de haven van het betreffende land.
 • Binnen één werkdag ontvangt u al een vrijblijvende offerte voor Dimethylcarbonaat .
 • Uw processen komen niet stil te staan, wij leveren altijd binnen 3 werkdagen.

Wat is Dimethylcarbonaat ?

Dimethylcarbonaat , ook wel Methylcarbonaat genoemd, is een kleurloze vloeistof met een herkenbare geur. Het wordt ingezet in chemische reacties als een methylerings- of carbonyleringsmiddel. Daarnaast kan het gebruikt worden als oplosmiddel in verven en coatings. Omdat Dimethylcarbonaat  niet giftig is en weinig effect op het milieu heeft wordt het gezien als een duurzame stof.

Ontvang binnen 3 werkdagen uw Dimethylcarbonaat

Dimethylcabonaat is slechts één van de 450+ chemische grondstoffen die wij kunnen leveren. U kunt zeer eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. U geeft aan in welke verpakking u uw chemische grondstoffen zou willen ontvangen, wat uw ordervolume is en wat uw contactgegevens zijn. Binnen één werkdag ontvangt u dan uw vrijblijvende offerte. Als alles akkoord is zetten wij alles in gang om uw Dimethylcabonaat binnen 3 werkdagen af te leveren.

Vivochem in beeld

Uw chemische grondstoffen op laten slaan bij Vivochem?

Wij hebben als doel om al onze klanten te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Dit doen wij in de breedste zin van het woord. Zo kunnen slaan wij ook chemicaliën op voor onze klanten. Bent u benieuwd hoe wij dit op een veilige manier doen? Bekijk deze korte video waarin Daniel u hier alles over vertelt.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z