CAS nr. 7758-94-3

Ijzer-(II)-chloride

“Totale focus op uw eigen processen”

Bent u opzoek naar een snelle en flexibele levering van ijzer-(II)-chloride? Dan bent u opzoek naar Vivochem. Wij zorgen er al jaren voor dat bedrijven niet meer om hoeven te kijken naar chemische distributie. Hierdoor kunnen zij zich volledig focussen op hun eigen processen.

Ijzer-(II)-chloride bestellen? Vraag door middel van het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC
 • Molecuulformule FeCl2
 • CAS-nummer 7758-94-3
 • UN-nummer 3264
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is distributeur en meer

Sinds jaar en dag ontzorgt Vivochem bedrijven op het gebied van chemische distributie, maar hier blijft het niet bij. Wij beschikken over een moderne ADR warehouse die het mogelijk maakt om drumming en warehousing aan te bieden. Onze gekwalificeerde medewerkers weten precies hoe zij veilig en verantwoord om moeten gaan met uw chemische grondstoffen.

Wilt u uw ijzer-(II)-chloride of één van onze andere +450 chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen? Geen zorgen, wij beschikken over een on board export-team die dit graag voor u regelt. Dit betekent dat u niet meer hoeft te denken aan alle benodigde documenten en het transport.

Waarom kopen bedrijven hun ijzer-(II)-chloride bij Vivochem?

 • U bent verzekerd van de scherpste prijzen voor ijzer-(II)-chloride
 • Al onze klanten zij uniek en lopen tegen andere dingen aan. Daarom bieden wij persoonlijk contact waarbij we met u mee denken.
 • U bent ervan verzekerd dat uw ijzer-(II)-chloride wordt geleverd in een veilige verpakking. Al onze verpakkingen zijn namelijk UN-gekeurd.
 • U bent voor al uw benodigde chemicaliën aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat namelijk uit +450 chemische grondstoffen.
 • Geen plek om uw chemische grondstoffen op te slaan? Wij slaan deze graag voor u op in onze volledig uitgeruste PGS hal.
 • Uw processen komen niet stil te staan. Wij leveren uw chemische grondstoffen standaard binnen 3 werkdagen.

Wat is ijzer-(II)-chloride?

Ijzer-(II)-chloride staat bekend als een zout van ijzer en chloor. Watervrij is het bijna kleurloos, in water heeft het een gele kleur.

Ijzer-(II)-chloride wordt niet vaak gebruikt. Ijzer-(II)-sulfaat en ijzertrichloride worden vaker gebruikt. Bij het zuiveren van water wordt ijzer-(II)-chloride gebruikt als een reducerend Flocculatiemiddel. Verder kent het toepassingen als uitgansmateriaal bij het produceren van magnetische pigmenten, uitgansstof voor de synthese van ijzercomplex en als reductiemiddel in de organische chemie.

Een vrijblijvende offerte voor ijzer-(II)-chloride aanvragen?

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door middel van het formulier op deze pagina. Hiervoor zouden wij graag uw gewenste verpakking, ordervolume en uw contactgegevens ontvangen. Nadat u het formulier hebt ingevuld, zorgen wij ervoor dat u binnen 1 werkdag de offerte met onze scherpe prijs ontvangt. We zullen de belangrijke zaken met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw ijzer-(II)-chloride ontvangt.

Vivochem in beeld

Een kijkje in onze warehouse

Bent u benieuwd naar onze faciliteiten en processen? Bekijk dan deze korte impressievideo van onze warehouse in Almelo. In deze video alles te zien wat zich afspeelt op het moment dat u een order plaatst. Zo krijgt u een beeld van het afvullen, opslaan en distribueren van chemicaliën.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z