CAS nr. 203-625-9

Tolueen

Industrial grade

“Vivochem levert Tolueen op uw gewenste locatie”

Bent u opzoek naar een leverancier die Tolueen direct uit voorraad kan leveren? Vivochem is dé totaalleverancier van chemische grondstoffen, waaronder ook tolueen. Sinds jaar en dag voorzien wij bedrijven uit verschillende sectoren van chemicaliën.

Tolueen is beschikbaar in Industrial Grade kwaliteit. Wil u tolueen bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, deze ontvangt u binnen één werkdag.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
  • CAS-nummer 203-625-9
  • UN-nummer 1294
  • ADR-klasse 3
  • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, een gevestigde waarde in de chemiebranche

Vivochem is al jaren actief in de chemiebranche. Daarom weten wij als geen ander hoe belangrijk chemische grondstoffen voor veel bedrijven. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Dit doen wij door goede service te bieden bij al onze diensten. Naast chemische distributie kunt u bij Vivochem ook terecht drumming en warehousing.

Bij Vivochem bent u ervan verzekerd dat u samenwerkt met een partij die veel waarde hecht aan duurzaamheid. Vivochem is onderdeel van de BÜFA-groep en streeft samen met de hele groep naar klimaatneutraliteit van product, industrie en transport. Volgens een strategische aanpak, werken wij er hard aan om dit te bereiken.

De voordelen van het bestellen van tolueen bij Vivochem

  • U bent ervan verzekerd dat u tolueen inkoopt tegen voordelige prijzen.
  • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op uw eigen locatie op te slaan? Wij slaan deze graag voor u op in onze volledig uitgeruste PGS hal.
  • Heeft u vragen? Onze ervaren medewerkers denken graag oplossingsgericht met u mee.
  • U ontvangt uw tolueen altijd binnen 3 werkdagen.
  • Wilt u uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen? Geen zorgen, wij leveren deze wereldwijd af.

Wat is tolueen?

Tolueen, ook wel methylbenzeen of toluol, is een gesubstitueerde aromatische koolwaterstof. Het is een kleurloze, vluchtige vloeistof met een geur die doet denken aan verfverdunners. Tolueen is onoplosbaar in water. Het wordt voornamelijk gebruikt als industriële grondstof en als oplosmiddel. Het is het belangrijkste bestanddeel van thinner. Ook is tolueen een onderdeel van benzine.

Vivochem in beeld

Sfeerimpressie Vivochem

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen, door het formulier op deze pagina in te vullen. Nadat wij uw gewenste verpakking, ordervolume en uw contactgegevens hebben ontvangen, krijgt u binnen één werkdag een offerte met onze scherpe prijzen. Wij zullen alle belangrijke zaken met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan ontvangt u binnen 3 werkdagen uw tolueen op de door u aangegeven locatie.

Wij vinden het belangrijk om goede service te leveren aan al onze klanten. Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Bekijk dan deze korte video waarin u een impressie krijgt van alle werkzaamheden die zich afspelen in onze warehouse in Almelo.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z