1344-09-8

Natronwaterglas

Natronwaterglas, natriumsilicaat, Natriummetasilicaat en waterglas zijn allemaal verschillende benamingen voor molecuulformule Na2SiO3. Natronwaterglas is een oplosbaar zout van Kiezelzuur (zwak zuur dat is afgeleid van Siliciumdioxide SiO2). Natronwaterglas is een hygroscopische (wateraantrekkende) kleurloze tot witte vaste stof, die door ViVoChem geleverd wordt als oplossing.

Natronwaterglas is leverbaar in zowel technische als industriële kwaliteit. De benodigde kwaliteit hangt af van de toepassing. ViVoChem levert Natronwaterglas als 40% oplossing in IBC-Containers (1.000 Liter), Vaten (200 liter) en Bulk (20.000 Liter in tankwagen). 

Alle verpakkingen voldoen aan strenge veiligheidseisen en zijn UN-gekeurd.

Levertermijn:
Natronwaterglas nodig voor bedrijfsprocessen? ViVoChem levert Natronwaterglas direct uit voorraad en hanteert een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen. Vraag een offerte aan door het contactformulier in te vullen met de gewenste verpakking en hoeveelheid. Ook is het mogelijk om meer informatie te ontvangen over het product. Een verkoopmedewerker neemt binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Beschikbaar in IBC, Pallet drums, Pallet cans, Bulk
  • CAS-nummer 1344-09-8
Offerte aanvragen

Toepassing

Natronwaterglas kent een verscheidenheid aan toepassingen. Zo wordt het gebruikt als ingrediënt in schoonmaakmiddelen en als toevoeging aan posterlijm. Een andere toepassing is het waterdicht maken van vloeren, muren, wanden en keramische bloemvazen. Tevens is Natronwaterglas een middel om verse eieren te conserveren.

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert VivoChem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Meer over ons
Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z