CAS nr. 1344-09-8

Natronwaterglas

Natronwaterglas, natriumsilicaat, Natriummetasilicaat en waterglas zijn allemaal verschillende benamingen voor molecuulformule Na2SiO3. Natronwaterglas is een oplosbaar zout van Kiezelzuur (zwak zuur dat is afgeleid van Siliciumdioxide SiO2). Natronwaterglas is een hygroscopische (wateraantrekkende) kleurloze tot witte vaste stof, die door ViVoChem geleverd wordt als oplossing.

Natronwaterglas is leverbaar in zowel technische als industriële kwaliteit. De benodigde kwaliteit hangt af van de toepassing. ViVoChem levert Natronwaterglas als 40% oplossing in IBC-Containers (1.000 Liter), Vaten (200 liter) en Bulk (20.000 Liter in tankwagen). 

Alle verpakkingen voldoen aan strenge veiligheidseisen en zijn UN-gekeurd.

 

  • Beschikbaar in IBC, Pallet drums, Pallet cans, Bulk
  • CAS-nummer 1344-09-8
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Natronwaterglas kent een verscheidenheid aan toepassingen. Zo wordt het gebruikt als ingrediënt in schoonmaakmiddelen en als toevoeging aan posterlijm. Een andere toepassing is het waterdicht maken van vloeren, muren, wanden en keramische bloemvazen. Tevens is Natronwaterglas een middel om verse eieren te conserveren.

Levertermijn

Natronwaterglas nodig voor bedrijfsprocessen? ViVoChem levert Natronwaterglas direct uit voorraad en hanteert een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen. Vraag een offerte aan door het contactformulier in te vullen met de gewenste verpakking en hoeveelheid. Ook is het mogelijk om meer informatie te ontvangen over het product. Een verkoopmedewerker neemt binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

ViVoChem in beeld

Warehousing & Drumming

Warehousing opslag nodig voor uw chemische grondstoffen? Naast distributie biedt ViVoChem de mogelijkheid om chemicaliën af te vullen en op te slaan. Bekijk de video over ADR opslag voor meer informatie. 

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)556 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z