CAS nr. 1344-09-8

Natronwaterglas

“Vivochem levert natronwaterglas in verschillende kwaliteiten”

Natronwaterglas is direct uit voorraad leverbaar in verschillende kwaliteiten. De benodigde kwaliteit hangt af van de toepassing. Vivochem levert natronwaterglas als 40% oplossing in IBC (1.000 Liter), Vaten (200 liter) en Bulk (20.000 Liter in tankwagen).

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • CAS-nummer 1344-09-8
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé leverancier van natronwaterglas

Chemicaliën zijn bij veel bedrijven essentieel om processen te kunnen continueren. Ons doel is dan ook om bedrijven te ontzorgen bij het inkopen van chemische grondstoffen. Dit doen we door het bieden van persoonlijk contact, snelle levering en scherpe prijzen. Onze gecertificeerde chauffeurs leveren uw bestelling op de afgesproken tijd op de door u gewenst locatie. Benieuwd welke chemische grondstoffen wij nog meer leveren? Bekijk hier ons leverprogramma met +450 chemische grondstoffen.

Chemicaliën exporteren naar het buitenland? Ons export-team helpt u hier graag verder mee.

De voordelen van het bestellen van chemicaliën bij Vivochem

 • Wij kunnen uw chemische grondstoffen drummen en warehousen in onze warehouse met beschermingsniveau 1.
 • U bent ervan verzekerd dat u natronwaterglas inkoopt voor de scherpste prijzen.
 • Uw chemische grondstoffen worden afgeleverd in een veilige UN-gekeurde verpakking.
 • Wij beschikken over een ISO 9001-14001, HACCP en GMP+ kwaliteitscertificaat.
 • Wij bieden exportmogelijkheden waarbij we al het contact, de vereiste formulieren, het laden en de verdere distributie over land voor u regelen.
 • U hoeft nooit lang te wachten op u chemische grondstoffen. Wij leveren uw natronwaterglas standaard binnen 3 werkdagen.

Wat is natronwaterglas?

Natronwaterglas, natriumsilicaat, natriummetasilicaat en waterglas zijn allemaal verschillende benamingen voor molecuulformule Na2SiO3. Natronwaterglas is een oplosbaar zout van Kiezelzuur (zwak zuur dat is afgeleid van Siliciumdioxide SiO2). Natronwaterglas is een hygroscopische (wateraantrekkende) kleurloze tot witte vaste stof, die door Vivochem geleverd wordt als oplossing. Natronwaterglas kent een verscheidenheid aan toepassingen. Zo wordt het gebruikt als ingrediënt in schoonmaakmiddelen en als toevoeging aan posterlijm. Een andere toepassing is het waterdicht maken van vloeren, muren, wanden en keramische bloemvazen. Tevens is natronwaterglas een middel om verse eieren te conserveren.

Ontvang uw natronwaterglas binnen 3 werkdagen

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offert aanvragen door middel van het formulier op deze website. Binnen één werkdag ontvangt u deze en nemen wij contact met u op. Als alles akkoord is zetten wij alles in werking om uw natronwaterglas binnen één werkdag af te leveren.

Vivochem in beeld

Warehousing & drumming bij Vivochem

Is uw locatie niet geschikte om chemicaliën op te slaan of heeft u geen plek? Warehousing is één van de diensten die wij u kunnen aanbieden. Naast chemische distributie biedt Vivochem de mogelijkheid om chemicaliën af te vullen en op te slaan. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel alles vertelt over ADR-opslag bij Vivochem.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van natronwaterglas vinden?

Veiligheidsbladen voor natronwaterglas vraagt u eenvoudig aan door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Vivochem is distributeur van chemicaliën. Wij produceren of mengen dus geen chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Vivochem is een B2B distributeur in de chemiebranche. Het is dus niet mogelijk om als consument producten in te kopen.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Vivochem is een B2B distributeur van chemische grondstoffen. Om die reden leveren wij per pallet en is het niet mogelijk om chemie in kleinere hoeveelheden te kopen.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in en geeft uw gewenste verpakking en ordervolume aan.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natronwaterglas ontvangt.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z