CAS nr. 80-62-6

Methyl methacrylaat

“Vivochem: chemische distributie, drumming, warehousing & export”

Op zoek naar een snelle, flexibele en veilige levering van Methyl methacrylaat? Dan kunt u terecht bij Vivochem. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring in de chemiesector, kunnen wij onze klanten een uitstekende service bieden.

Wilt u Methyl methacrylaat bestellen? Vraag dan een offerte aan via deze pagina en u ontvangt deze binnen één werkdag.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule C5H8O2
 • CAS-nummer 80-62-6
 • UN-nummer 1247
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Goede service is geen loze belofte bij Vivochem

Bij Vivochem staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie, door snel en flexibel te zijn en persoonlijk contact te bieden.

Naast chemische distributie bieden wij ook drumming en warehousing van chemische grondstoffen aan. Onze moderne PGS hal met +9000 palletplaatsen voldoet aan alle regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen (ADR).

Wilt u uw Methyl methacrylaat in het buitenland ontvangen? Ook dat is mogelijk bij Vivochem. Ons exportteam regelt alle benodigde documenten en zorgt ervoor dat uw bestelling op de gewenste locatie aankomt. U wordt hierbij op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling.

Bij het bestellen van Methyl methacrylaat bij Vivochem profiteert u van diverse voordelen:

 • U kunt Methyl methacrylaat bij ons aanschaffen tegen de scherpste prijs.
 • Wij leveren uw chemische grondstoffen altijd in een UN-gekeurde verpakking.
 • Bij Vivochem behandelen wij u niet als één van de velen. Onze medewerkers staan voor u klaar en denken graag met u mee.
 • Indien u geen opslagruimte heeft voor uw chemische grondstoffen, kunnen wij deze voor u opslaan in onze PGS hal met +9000 palletplaatsen.
 • Uw Methyl methacrylaat of andere chemische grondstoffen kunnen wereldwijd worden afgeleverd.
 • Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 3 werkdagen op uw gewenste locatie af te leveren.

Wat is Methyl methacrylaat?

Dinatriumfosfaat is een chemische verbinding die bestaat uit twee natriumionen en één fosfaation. Het is een wit, kristallijn poeder dat goed oplosbaar is in water en wordt veel gebruikt als additief in voedingsmiddelen en als buffer in laboratoriumonderzoek. Dinatriumfosfaat wordt ook gebruikt in de productie van tandpasta en als emulgator in de farmaceutische industrie. Het is belangrijk om dinatriumfosfaat op de juiste manier te hanteren vanwege de potentiele gezondheidsrisico's bij blootstelling aan grote hoeveelheden.

ViVoChem in beeld

Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor Methyl methacrylaat

Bestel uw Methyl methacrylaat tegen scherpe prijzen Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor Methyl methacrylaat? Vul dan het formulier op deze pagina in met uw gewenste verpakking, ordervolume en contactgegevens. Wij bespreken de prijs en levertijd met u en zorgen ervoor dat uw bestelling binnen 3 werkdagen op de gewenste locatie aankomt. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan onze video waarin we u een indruk geven van onze werkzaamheden in het magazijn. Bij Vivochem staan we voor goede service en tevreden klanten.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z