CAS nr. 149-57-5

2-Ethylhexaanzuur

“Levert uw benodigde chemicaliën van aceton tot en met zoutzuur”

Een snelle en flexibele levering van 2-ethylhexaanzuur? Vivochem is al jaren een gevestigde waarde binnen chemiebranche en ontzorgt u volledig op het gebied van chemische distributie.

2-ethylhexaanzuur bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte op, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • CAS-nummer 149-57-5
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

De juiste expertise om onze klanten te ontzorgen

Vivochem levert chemicaliën aan bedrijven die zich bevinden in uiteenlopende sectoren. Naast 2-ethylhexaanzuur, kunnen wij u +450 chemische grondstoffen aanbieden. Hiernaast kunnen wij ook een groot aantal chemicaliën voor u opslaan in ons warehouse. Deze voldoet namelijk aan alle strenge eisen omtrent ADR. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat uw chemische grondstoffen op een veilige en verantwoorde manier worden afgevuld in de gewenste verpakking.

Veiligheid loopt als een rode lijn door de organisatie. Daarom leveren wij uw chemische grondstoffen standaard in UN-gekeurde verpakkingen. Daarbij beschikken wij over een eigen wagenpark dat bestaat uit 10 vrachtwagens. Deze worden bestuurd door onze eigen betrouwbare en gecertificeerde medewerkers die ervoor zorgen dat uw chemische grondstoffen veilig op uw gewenste locatie aankomen.

Wat zijn de voordelen van het kopen van 2-ethylhexaanzuur bij Vivochem?

  • Altijd genieten van de scherpste prijzen voor …. 2-ethylhexaanzuur
  • Wij beantwoorden niet alleen uw vragen. Onze medewerkers denken graag oplossingsgericht met u mee.
  • Wij bieden exportmogelijkheden waarbij we al het contact, de vereiste formulieren, het laden en de verdere distributie over land voor u regelen.
  • U kunt 24/7 uw offerte aanvragen. U ontvangt binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte
  • Uw chemische grondstoffen veilig op laten slaan? Bij Vivochem kunnen wij de volgende ADR-klassen veilig voor u opslaan: 3, 4.1, 5.1, 6.1, 8 en 9.
  • Uw processen komen niet stil te staan, wij leveren uw 2-ethylhexaanzuur namelijk altijd binnen 3 werkdagen.

Wat is 2-ethylhexaanzuur?

2-Ethylhexaanzuur is een kleurloze, olieachtige vloeistof met een herkenbare geur. Het wordt toegevoegd aan producten zoals inkt en verf, zodat deze producten sneller droog worden. Ook heeft het binnen de industrie verscheidene andere toepassingen.

Een snelle en flexibele levering van 2-ethylhexaanzuur

2-ethylhexaanzuur kan binnen 3 werkdagen worden geleverd op uw gewenste locatie. U kunt een offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. De offerte is geheel vrijblijvend en u ontvangt deze binnen één werkdag. Wij zullen alle belangrijke zaken zoals prijs en de levering met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zetten wij alles in werking om uw 2-ethylhexaanzuur bij u af te leveren.

ViVoChem in beeld

2-ethylhexaanzuur kan worden geleverd in verschillende verpakkingen

2-ethylhexaanzuur is beschikbaar in verschillende verpakkingen. Naast dat wij chemicaliën distribueren, vullen wij 2-Ethylhexaanzuur ook voor u af in de gewenste verpakking. Bent u benieuwd naar onze verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u alles vertelt over onze verpakkingsmogelijkheden.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z