CAS nr. 16961-83-4

Hexafluorkiezelzuur

“Persoonlijk contact, snelle leveringen en veel expertise”

Uw Hexafluorkiezelzuur snel ontvangen op uw gewenste locatie? Wij leveren meer dan 450 chemische grondstoffen standaard binnen 3 werkdagen af op uw gewenste locatie.

Hexafluorkiezelzuur is bij Vivochem beschikbaar in een oplossing van 34%. Vraag een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Binnen één werkdag neemt één van onze vriendelijke medewerkers contact met u op.

  • Beschikbaar in IBC
  • CAS-nummer 16961-83-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé totaalleverancier van chemische grondstoffen

Vivochem is sinds jaar en dag dé partner voor meer dan 450 chemische grondstoffen. In al deze jaren hebben wij veel kennis en expertise opgedaan. Daarom weten wij hoe wij onze klanten volledig kunnen ontzorgen op het gebied van chemische distributie.

Ons moderne warehouse in het XL Businesspark, maakt het mogelijk om drumming en warehousing aan te bieden.. Het warehouse is zeer modern en veilig, daarbij beschikt het ook nog eens over +9000 palletplaatsen.

De voordelen van het bestellen van Hexafluorkiezelzuur bij Vivochem

  • Altijd de scherpste prijzen voor Hexafluorkiezelzuur.
  • Chemische producten leverbaar aan bedrijven uit alle sectoren.
  • Wilt u uw Hexafluorkiezelzuur in het buitenland ontvangen? Ons on board export-team helpt u hier graag mee.
  • Samen met de gehele BÜFA-groep streven wij naar klimaatneutraliteit van product, industrie en transport. Dit waarborgen wij ook in al onze processen.
  • Vivochem beschikt over een kwaliteits-, milieu- en veiligheidsmanagementsysteem en is in het bezit van een ISO 9001-14001, HACCP en GMP+ kwaliteitscertificaat.
  • Binnen 2-3 werkdagen ontvangt u uw Hexafluorkiezelzuur op uw gewenste locatie.

Wat is Hexafluorkiezelzuur?

Hexafluorkiezelzuur is een anorganische verbinding van silicium. Het is in waterige oplossing een sterk anorganisch zuur. Hexafluoridekiezelzuur is een kleurloze vloeistof met een doordringende geur.

In een aantal landen wordt Hexafluorkiezelzuur gebruikt voor de fluoridering van drinkwater. Ook wordt Hexafluorkiezelzuur gebruikt bij het reinigen van kristalglas en bij de behandeling van het oppervlak van beton. Daarnaast wordt het gebruikt als houtconserveringsmiddel.

Benieuwd naar onze prijzen en leveringsmogelijkheden?

Wilt u weten welke scherpe prijzen wij kunnen bieden en welke opties wij hebben voor de levering? Bij Vivochem kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij leveren Hexafluorkiezelzuur in IBC en Bulk. U geeft aan wat uw gewenste verpakking is, wat uw ordervolume is en wat uw contactgegevens zijn. Daarna zorgen wij ervoor dat u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte ontvangt. Wij zullen alle zaken als prijs en levertijd met u bespreken om alles naar wens af te handelen. Zodra u akkoord gaat met de offerte, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Hexafluorkiezelzuur ontvangt op de gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Hoe ziet ADR warehousing bij Vivochem eruit?

Bij het opslaan van chemicaliën komen zoals u weet veel veiligheidseisen kijken. Bent u benieuwd hoe wij ervoor zorgen om aan al deze eisen te voldoen? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel vertelt over ADR opslag bij Vivochem.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z