CAS nr. 108-01-0

Diethylaminoethanol

Industrial grade

“Uw chemische grondstoffen worden standaard afgeleverd in een UN-gekeurde verpakking”

Diethylaminoethanol, ook wel bekend als DEAE, kan direct uit voorraad worden afgeleverd op uw gewenste locatie. Vivochem is al jaren dé partner op het gebied van chemische distributie.

DEAE bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag. Eén van onze medewerkers zal hierover ook contact met u opnemen.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums (PE)
 • Molecuulformule C6H15NO
 • CAS-nummer 108-01-0
 • UN-nummer 2051
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé totaalleverancier van chemische grondstoffen

Sinds jaar en dag voorziet Vivochem   bedrijven van al hun benodigde chemische grondstoffen. Ons aanbod bestaat uit ruim 450 chemische grondstoffen, van zuren tot en met surfactants. Naast chemische distributie ontzorgen wij onze klanten ook bij drumming en warehousing van chemicaliën in onze volledig uitgeruste warehouse. Ook zijn onze medewerkers gekwalificeerd om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemische grondstoffen.

Vivochem is onderdeel van de BÜFA-groep. Samen met de hele groep streeft Vivochem naar klimaatneutraliteit. Dagelijks ondernemen wij hier stappen om mens, milieu en omgeving te beschermen.

Waarom bestellen bedrijven hun chemicaliën bij Vivochem?

 • Door goed in te kopen, kunnen wij u de scherpste prijzen bieden voor Diethylaminoethanol.
 • U bent voor +450 chemische grondstoffen aan het juiste adres.
 • Bij Vivochem bent u geen nummer. Onze medewerkers denken graag met u mee.
 • Uw DEAE In het buitenland ontvangen? Ons export-team voorziet u van de benodigde papieren en regelt het transport.
 • Bestelt u de verpakkingen op basis van statiegeld? Dan komen wij de lege emballage bij u ophalen.
 • Binnen 2-3 werkdagen ontvangt u uw DEAE op uw gewenste locatie.

Wat is DEAE?

Diethylaminoethanol is een heldere, kleurloze en corrosieve vloeistof met een kenmerkende geur en slecht oplosbaar in water. Het wordt toegepast als neutraliserend component voor o.a. coatings en als neutralisatiemiddel en CO2-vanger in ketelwater. Naast toepassingen in de waterbehandeling (ter aanpassing van de pH) wordt DEAE ook gebruikt in industriële coatings en als tussenproduct voor verschillende surfactants (oppervlakte-actieve stoffen).

DEAE afgeleverd op gewenste locatie

Diethylaminoethanol wordt op uw gewenste locatie geleverd door onze gecertificeerde chauffeurs. Daarom bent u er bij Vivochem van verzekerd dat uw chemicaliën veilig en verantwoord worden afgeleverd. Vraag eenvoudig uw vrijblijvende offerte aan door middel van het formulier op deze pagina. Binnen één werkdag ontvangt u uw vrijblijvende offerte. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw DEAE ontvangt.

Vivochem in beeld

ADR warehousing bij Vivochem

Het opslaan van chemische grondstoffen vereist veel voorzieningen en certificaten. Wij begrijpen dat dit niet voor ieder bedrijf mogelijk is. Daarom is het mogelijk om chemische grondstoffen bij ons te laten slaan. Bent u benieuwd hoe warehousing er bij Vivochem uitziet? Daniel vertelt u hier alles over in deze korte video.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z