CAS nr. 616-45-5

2-Pyrrolidon

“Uw 2-Pyrrolidon snel op uw gewenste locatie geleverd”

Heeft u behoefte aan een snelle en flexibele levering van 2-Pyrrolidon? Zoek niet verder, Vivochem is dé partij voor u. Wij begrijpen dat veel productieprocessen afhankelijk zijn van chemische grondstoffen en daarom zorgen wij ervoor dat uw 2-Pyrrolidon binnen 3 werkdagen op de gewenste locatie wordt geleverd.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums
 • Molecuulformule C4H7NO
 • CAS-nummer 616-45-5
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé totaalleverancier van chemische grondstoffen

Vivochem heeft veel ervaring en is een gevestigde waarde in de chemiebranche. Onze missie is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Om dit te realiseren bieden wij:

 1. Persoonlijk contact.
 2. Flexibiliteit in levering.
 3. Veel kennis en expertise.

Wij leveren dagelijks benodigde chemicaliën aan bedrijven over de hele wereld. Onze eigen chauffeurs verzorgen de verzendingen binnen de Benelux met ons eigen wagenpark, dat bestaat uit 10 vrachtwagens met de modernste technologie op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Heeft u 2-Pyrrolidon of andere chemicaliën nodig in het buitenland? Ons exportteam staat voor u klaar om u te helpen.

Naast chemische distributie bieden wij ook drumming en warehousing van uw chemische grondstoffen aan. Bij Vivochem kunt u rekenen op een totaaloplossing voor al uw chemische behoeften.

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

 • U koopt 2-Pyrrolidon in tegen de scherpste prijs.
 • Wij zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.
 • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering van uw 2-Pyrrolidon.
 • Heeft u geen opslagruimte voor uw chemische grondstoffen op uw eigen locatie? Geen probleem, wij bieden moderne opslag in onze PGS-hal met meer dan 9000 palletplaatsen.
 • Duurzaamheid is een belangrijke waarde voor ons en wij waarborgen dit in al onze processen.
 • Naast 2-Pyrrolidon bieden wij meer dan 450 andere chemicaliën aan, die allemaal binnen 2 tot 3 werkdagen worden afgeleverd.

Wat is 2-Pyrrolidon?

2-Pyrrolidon is een organische verbinding met als chemische formule C₄H₇NO. Het is een kleurloze vloeistof die goed oplosbaar is in water en vele organische oplosmiddelen. 2-Pyrrolidon wordt veel gebruikt als oplosmiddel in de chemische industrie, maar heeft ook toepassingen als additief in polymeren en als uitgangsmateriaal voor de synthese van andere verbindingen. Daarnaast wordt het gebruikt in de farmaceutische industrie en als stabilisator in cosmetica en voedingsmiddelen. 2-Pyrrolidon is een belangrijke grondstof in vele productieprocessen en wordt wereldwijd verhandeld.

2-Pyrrolidon bestellen bij Vivochem?

Bij Vivochem kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor 2-Pyrrolidon. Geef aan welke verpakking en het volume u nodig heeft en vul uw contactgegevens in. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte met onze scherpe prijs voor 2-Pyrrolidon. Wij bespreken alle details, inclusief de prijs en het leveringsproces, met u. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw 2-Pyrrolidon ontvangt op uw gewenste locatie

Vivochem in beeld

Veilige verpakkingen

Vivochem levert uw chemische grondstoffen altijd in veilige verpakkingen die voldoen aan de UN-keuring en veiligheidseisen. 2-Pyrrolidon kan geleverd worden in verschillende verpakkingen. Wilt u meer weten over onze verpakkingsmogelijkheden? Bekijk dan de video waarin Daniël uitleg geeft over onze verschillende verpakkingsopties.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z