CAS nr. 13446-18-9

Magnesiumnitraat Hexahydraat

“Duurzame chemie bij Vivochem”

Vivochem weet als geen ander dat veel productieprocessen afhankelijk zijn van chemische grondstoffen. Daarom leveren wij +450 chemische grondstoffen, waaronder Magnesiumnitraat, binnen 3 werkdagen op uw locatie.

Magnesiumnitraat hexahydraat bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande formulier in te vinden. Binnen één werkdag ontvangt u de offerte en zullen wij contact met u opnemen.

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
  • Molecuulformule Mg(NO3)2 6H2o
  • CAS-nummer 13446-18-9
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Waarom kopen bedrijven hun Magnesiumnitraat in bij Vivochem?

  • Door goed in te kopen, kunnen wij scherpe prijzen bieden voor Magnesiumnitraat hexahydraat.
  • Wij bieden contact dat verder gaat dan alleen vragen beantwoorden. Wij denken met u mee!
  • Magnesiumnitraat hexahydraat is direct uit voorraad leverbaar en kan binnen 2-3 werkdagen worden afgeleverd.
  • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ons. Wij waarborgen dit dus ook in al onze processen.
  • Na offerte aanvraag sturen wij u binnen 1 werkdag een offerte op.
  • Naast Magnesiumnitraat hexahydraat leveren wij nog meer dan 450 chemicaliën.

Wat is Magnesiumnitraat hexahydraat?

Magnesiumnitraat komt voor als geurloze, witte of kleurloze hygroscopische kristallen. Het is het magnesiumzout van salpeterzuur en is goed oplosbaar in water. Magnesiumnitraat hexahydraat (6-Hydraat) komt in de natuur voor als het mineraal Nitromagnesiet.

Magnesiumnitraat wordt gebruikt in de chemische, keramische en agro-industrie. Het wordt voornamelijk gebruikt als ontwateringsmiddel bij de bereiding van geconcentreerd salpeterzuur.

Een offerte aanvragen?

Een vrijblijvende offerte voor Magnesiumnitraat hexahydraat vraagt u eenvoudig aan. U geeft aan in welke verpakking wij het methanol mogen vullen. Dan vult u uw ordervolume en contactgegevens in. Vanaf daar nemen wij het werk over en ontvangt u binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte met scherpe prijzen voor methanol.

 Op het moment dat u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat uw Magnesiumnitraat hexahydraat binnen 2-3 werkdagen wordt afgeleverd in de gewenste verpakking op de gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Uw chemische grondstoffen op laten slaan bij Vivochem?

Naast het distribueren van chemische grondstoffen, kunnen deze ook worden afgevuld en opgeslagen bij Vivochem. In deze video vertelt Daniel meer over warehousing bij Vivochem.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Magnesiumnitraat Hexahydraat