CAS nr. 123-86-4

Butylacetaat

Industrial grade

“Butylacetaat is een veelgebruikt oplosmiddel”

Bent u opzoek naar een leverancier voor butylacetaat waarbij een snelle levering en goede communicatie centraal staat? Dan is Vivochem de juiste partner voor u! Butylacetaat is een veelgebruikt oplosmiddel die veelal in de verfindustrie wordt toegepast. Verder kent het veel toepassingen door zijn ontvettende werking.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • Molecuulformule C6H12O2
 • CAS-nummer 123-86-4
 • UN-nummer 1123
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

De voordelen van het bestellen van butylacetaat bij Vivochem

 • Altijd de scherpste prijzen voor butylacetaat.
 • Heeft u vragen? Onze enthousiaste medewerkers denken graag met u mee.
 • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering van butylacetaat.
 • Chemicaliën distribueren over de grens? Wij exporteren uw chemicaliën naar de gewenste locatie.
 • Is het niet mogelijk om chemicaliën op te slaan op uw eigen locatie? Wij slaan uw chemicaliën op in onze moderne PGS 15 hal.

Butylacetaat bestellen? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wilt u butylacetaat inkopen voor uw bedrijf tegen een scherpe prijs en een snelle levering? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag. Dit kunt u doen door middel van het formulier op deze pagina. U kunt makkelijk aangeven in welke verpakkingséénheid u butylacetaat wilt ontvangen. Vervolgens kunt u aangeven welke hoeveelheid u benodigd bent. Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, klikt u op verzenden. Binnen 1 werkdag ontvangt u uw vrijblijvende offerte-aanvraag. Samen met u overleggen we de prijzen en levermogelijkheden. Zodra deze akkoord is ontvangt u binnen 2-3 werkdagen uw butylacetaat.

ViVoChem in beeld

ADR-opslag

Bij Vivochem denkt u aan chemie, maar wist u dat wij meer doen dan alleen het distribueren van chemicaliën? Wij mogen namelijk ook gevaarlijke chemicaliën voor u opslaan. Bekijk deze korte video om te zien hoe wij chemicaliën veilig en verantwoord voor onze klanten opslaan in onze moderne PGS 15 hal.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z