123-86-4

Butylacetaat

Industrial grade

Butylacetaat (n-Butylacetaat) is een kleurloze, ontvlambare vloeistof met een banaanachtige geur en is oplosbaar in water.

Levertermijn:
Butylacetaat is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u Butylacetaat exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg, neem contact op met onze exportafdeling.

  • Beschikbaar in IBC, Pallet drums, Bulk, Pallet blikken
  • Molecuulformule C6H12O2
  • CAS-nummer 123-86-4
  • UN-nummer 1123
  • ADR-klasse 3
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Toepassing

Butylacetaat is een veelvuldig gebruikt oplosmiddel in o.a. vernis, (hout)lakken, coatings, inkten, parfums, aerosol sprays, cosmetica en personal care producten. Dankzij de ontvettende eigenschappen wordt Butylacetaat tevens ingezet als reiniger van verfapparatuur. 

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)556 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer over ViVoChem
Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z