CAS nr. 203-745-1

Isobutylacetaat

Industrial grade

‘’Vivochem levert chemie wereldwijd.’’

Vivochem is een ervaren leverancier van chemische grondstoffen en biedt Isobutylacetaat direct uit voorraad aan. Deze hoogwaardige variant is geschikt als oplosmiddel voor diverse toepassingen.

Indien u geïnteresseerd bent in onze prijzen en leveringsmogelijkheden, kunt u een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om binnen één werkdag contact met u op te nemen om u verder te informeren. Kies Vivochem als uw betrouwbare partner voor al uw chemische behoeften.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • CAS-nummer 203-745-1
 • UN-nummer 1213
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is uw toonaangevende leverancier van meer dan 450 chemische grondstoffen, waaronder het veelgebruikte Isobutylacetaat.

Wij leveren chemicaliën vanuit ons warehouse in Almelo aan bedrijven over de hele wereld. Aangezien elk bedrijf unieke vereisten heeft, bieden wij een uitgebreid leverprogramma met een overzicht van al onze 450 chemische grondstoffen.

Bij Vivochem begrijpen we dat tijd essentieel is in de industrie en daarom zijn veel van onze chemische grondstoffen direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij een snelle levertijd van slechts 3 werkdagen garanderen, zodat u uw processen kunt voortzetten zonder vertragingen. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide selectie van chemische grondstoffen en vertrouw op Vivochem als uw betrouwbare leverancier.

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven hun chemische grondstoffen bij Vivochem bestellen

 • Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en denken graag met u mee.
 • U kunt erop vertrouwen dat wij u altijd voordelige prijzen bieden.
 • Wij zorgen ervoor dat uw chemicaliën binnen 3 werkdagen op de door u gewenste locatie worden afgeleverd.
 • Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte.
 • Wij waarborgen de veiligheid van uw medewerkers door uw chemicaliën altijd te leveren in een UN-gekeurde verpakking.
 • Mocht u geen mogelijkheid hebben om de chemische grondstoffen op uw eigen locatie op te slaan, dan kunnen wij deze veilig opslaan in onze moderne PGS 15 hal.

Kortom, bij Vivochem  kunt u altijd rekenen op betrouwbare en veilige levering van chemische grondstoffen, persoonlijke service en scherpe prijzen.

Wat is Isobutylacetaat?

Isobutylacetaat is een chemische verbinding die wordt gebruikt in een breed scala aan industriële en commerciële toepassingen, waaronder de productie van verf, coatings, lijm en geur- en smaakstoffen. Het is een heldere, kleurloze vloeistof met een fruitige geur en wordt ook gebruikt als oplosmiddel in verschillende chemische processen. Isobutylacetaat wordt gewaardeerd vanwege zijn uitstekende oplosbaarheid, lage viscositeit en snelle verdampingssnelheid.

Vraag voordelige prijzen aan voor Isobutylacetaat.

Bent u benieuwd naar de prijzen die wij kunnen bieden voor Isobutylacetaat? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het formulier op deze pagina. Hierin kunt u de gewenste verpakking, ordergrootte en contactgegevens invullen. Binnen één werkdag ontvangt u van ons de offerte, waarin we prijs en toepassingsmogelijkheden met u bespreken. Na akkoord leveren we uw Isobutylacetaat binnen 2-3 werkdagen op de gewenste locatie.

Meer informatie

Wat we doen voor onze klanten

In onze warehouse in Almelo bieden we diverse diensten aan voor onze klanten. Zo kunt u bij ons terecht voor drumming en warehousing van chemicaliën. Wilt u een beter beeld van onze werkzaamheden? Bekijk dan onze korte video voor een impressie.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z