CAS nr. 108-21-4

Isopropylacetaat

“Vivochem levert al uw benodigde grondstoffen snel af”

Vivochem biedt verschillende kwaliteiten Isopropylacetaat aan en is de toonaangevende leverancier van dit product. Dit veelzijdige oplosmiddel en geurstof is onmisbaar in diverse industrieën, waaronder de productie van parfums, cosmetica, verf, lakken en harsen.

Vivochem is een groothandel en distributeur van chemische grondstoffen voor diverse sectoren en industrieën. Het ruime assortiment omvat onder andere zuren, logen, solventen, glycolen, surfactants en peroxiden die dagelijks worden geleverd in de Benelux en andere delen van Europa.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • Molecuulformule C5H10O2
 • CAS-nummer 108-21-4
 • UN-nummer 1220
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé leverancier van Isopropylacetaat

Isopropylacetaat  is een veelzijdige chemische stof met tal van toepassingen in verschillende industrieën. Het wordt vaak gebruikt als oplosmiddel voor verven, coatings, harsen en inkten, en ook in de farmaceutische industrie als hulpstof bij de productie van geneesmiddelen. Daarnaast wordt Isopropylacetaat  gebruikt als smaakstof in voedselproducten en als geurstof in cosmetica.

Vivochem  is een betrouwbare leverancier van Isopropylacetaat  en andere chemische stoffen. Als groothandel en distributeur van chemische (basis)grondstoffen leveren we dagelijks een breed assortiment van zuren, logen, solventen, glycolen, surfactants, peroxiden, en meer aan klanten in de Benelux en andere delen van Europa. Onze klanten kunnen rekenen op snelle offertes op maat, veilige opslag van de producten in onze moderne PGS 15 hal, en een snelle levering binnen 2-3 werkdagen. Ons deskundig team staat daarnaast altijd klaar om vragen te beantwoorden en te adviseren over de toepassing van onze producten.

Waarom klanten Isopropylacetaat bestellen bij Vivochem

Klanten die Isopropylacetaat  bestellen bij Vivochem  kunnen profiteren van verschillende voordelen, waaronder:

 • Binnen één werkdag een offerte op maat ontvangen.
 • Keuze uit diverse kwaliteiten en verpakkingen van Isopropylacetaat.
 • Veilige opslag van chemische grondstoffen in onze moderne PGS 15 hal.
 • Levering van bestellingen binnen 2-3 werkdagen.
 • Uitstekende klantenservice die altijd klaarstaat om eventuele vragen te beantwoorden.

Kortom, Vivochem  biedt een complete en betrouwbare service voor de aankoop en levering van Isopropylacetaat  en andere chemische grondstoffen.

Wilt u meer informatie of een prijs aanvragen?

Het aanvragen van een offerte voor Isopropylacetaat  gaat eenvoudig via het contactformulier op deze pagina. Na aanvraag zullen onze medewerkers een offerte voor u maken en binnen één werkdag contact met u opnemen om deze met u te bespreken. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan we direct voor u aan de slag om de mierenzuur binnen 3 werkdagen op uw locatie te leveren.

Heeft u een vraag over uw bestelling of over de levering? Neem gerust even contact op met onze verkoopmedewerkers, zij helpen u graag verder.

Vivochem in beeld

Laat uw chemische grondstoffen afvullen en opslaan bij Vivochem

Als u geen geschikte opslagruimte heeft voor uw chemische grondstoffen of als uw huidige locatie niet voldoet aan de juiste veiligheidseisen, dan kunt u ervoor kiezen om uw producten bij ons op te slaan. Onze PGS 15 hal voldoet aan alle wettelijke voorschriften en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen (ADR). In een video legt Daniel meer uit over onze ADR-opslag.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z