CAS nr. 34590-94-8

Methyldiproxitol

“Vivochem  biedt altijd scherpe prijzen voor Methyldiproxitol!”

Methyldiproxitol is een kleurloze vloeistof met een lichte geur die wordt gebruikt als oplosmiddel in verschillende industriële toepassingen. Het wordt ook wel 2-methoxypropanol genoemd en heeft de chemische formule C4H10O2.

Bij Vivochem  kunt u terecht voor Methyldiproxitol van de hoogste kwaliteit. Wij bieden Methyldiproxitol aan in vloeibare vorm. Vraag een vrijblijvende offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Onze verkoopmedewerkers nemen binnen één werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • Molecuulformule C7H16O3
  • CAS-nummer 34590-94-8
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé leverancier van Natriumsulfaat en +450 andere chemische grondstoffen

Bij Vivochem  zijn we trots op ons proces, dat is ontworpen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder afvulling van chemie in de gewenste verpakking en opslag in ons ADR warehouse. We zorgen er ook voor dat onze klanten hun bestellingen op het gewenste moment ontvangen, altijd binnen 3 werkdagen. Als uw bedrijf internationaal opereert, kunt u vertrouwen op onze exportdiensten om uw chemische producten naar landen over de hele wereld te sturen. Of u nu een kleine of grote bestelling heeft, ons proces is ontworpen om u te voorzien van de hoogste kwaliteit chemische dienstverlening.

Wat is Methyldiproxitol?

Methyldiproxitol is een oplosmiddel dat veel gebruikt wordt in de chemische en coatings industrie. Het is een kleurloze vloeistof met een lage viscositeit en een zoete geur. Het wordt vaak gebruikt als vervanger voor oplosmiddelen zoals tolueen en xyleen vanwege zijn lagere toxiciteit en betere prestaties in bepaalde toepassingen. Methyldiproxitol heeft een hoog vlampunt en een lage dampdruk, wat het veiliger maakt voor gebruik en opslag. Het wordt gebruikt in diverse toepassingen, zoals bijvoorbeeld als oplosmiddel voor lakken en vernissen, in de drukkerij industrie en als extractiemiddel voor olie.

Waarom klanten chemische grondstoffen bestellen bij Vivochem

  • Vivochem biedt een uitgebreid aanbod van meer dan 450 chemische grondstoffen, waaronder zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants.
  • De opslagfaciliteiten van Vivochem voldoen aan de strenge eisen voor ADR-opslag en hebben plaats voor maar liefst 9000 pallets, waardoor een snelle, veilige en flexibele levering van producten verzekerd is.
  • Vivochem biedt diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld als inclusief emballage, en verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uw behoefte. Ook bulkleveringen per volle tankwagen zijn mogelijk.
  • Via de website van Vivochem  kunt u 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen en u ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte.
  • Vivochem  biedt persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering, wat de continuïteit van uw proces of productie waarborgt.
Vivochem in beeld

Vraag uw vrijblijvende offerte aan bij Vivochem

Wilt u zonder zorgen de beste offerte voor chemische grondstoffen? Onze verkoopmedewerkers bij Vivochem gaan direct aan de slag om binnen één werkdag een vrijblijvende offerte te leveren. Als u de offerte accepteert, wordt uw bestelling binnen 3 werkdagen op locatie geleverd door onze gecertificeerde chauffeurs. We begrijpen dat het soms nodig is om de leverdatum te verplaatsen, dus we zijn flexibel en passen ons aan uw behoeften aan.

Bij Vivochem nemen we de veiligheid van onze klanten serieus. Daarom verpakken we natriumsulfaat en andere chemische grondstoffen altijd in veilige UN-gekeurde verpakkingen. Wilt u meer weten over onze verpakkingsmogelijkheden? Bekijk dan deze korte video waarin Daniël uitlegt hoe wij chemische grondstoffen veilig verpakken.

Bij Vivochem hebben we ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie. Met een breed assortiment aan chemie, veilige verpakkingen en een flexibele levering door onze gecertificeerde chauffeurs, streven wij naar de continuïteit van uw proces of productie.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z