CAS nr. 532-32-1

Natriumbenzoaat

Food grade, Industrial grade

Natriumbenzoaat is het natriumzout van Benzoëzuur. Het is een witte kristallijne stof, die goed oplosbaar is in water. Het kan geproduceerd worden door Natriumhydroxide te laten reageren met benzoëzuur.

 Natriumbenzoaat bestellen? VivoChem heeft Natriubenzoaat in het assortiment in Food grade en Industrial grade kwaliteit. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan, onze medewerkers helpen u graag met het bepalen van het juiste product.

 

  • Beschikbaar in IBC, Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 532-32-1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Natriumbenzoaat wordt veel gebruikt als conserveermiddel (E211). Ook wordt Natriumbenzoaat gebruikt in vuurwerk.

Levertermijn

Natriumbenzoaat is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Natriumbenzoaat is leverbaar in Pallet Zakken en IBC. Wilt u Natriumbenzoaat exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

VivoChem heeft een ruim aanbod aan verschillende chemicaliën. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw chemicaliën op te slaan in onze moderne PGS hal met 9.000 palletplaatsen. Lees meer over warehousing.

Verpakking kiezen?

Natriumbenzoaat is verkrijgbaar in zowel vaste als vloeibare vorm. Hiervoor zijn meerder verpakkingen mogelijk. Meer informatie over de verpakkingsmogelijkheden? Bekijk onze korte uitleg video.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z