CAS nr. 532-32-1

Natriumbenzoaat

Food grade, Industrial grade

“Vivochem levert uw natriumbenzoaat snel en flexibel op uw locatie”

Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen. Door ruime voorraden en eigen gecertificeerde chauffeurs kunnen wij standaard snelle levertijden hanteren van 2-3 werkdagen. Natriumbenzoaat is één van de +450 chemische grondstoffen uit onze voorraad. 

Natriumbenzoaat bestellen? Vivochem heeft natriumbenzoaat in het assortiment in Food grade en Industrial grade kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Beschikbaar in IBC, Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 532-32-1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Totaalleverancier die altijd voor u klaar staat

Vivochem is sinds jaar en dag totaalleverancier van chemische grondstoffen en heeft in die jaren een groot klantenbestand opgebouwd. Naast dat onze eigen chauffeurs chemicaliën leveren in de gehele Benelux, leveren wij ook in de rest van de wereld. Ons exportteam beschikt over de juiste kennis en expertise om u in het proces van chemicaliën exporteren te kunnen begeleiden. 

Op het gebied van distributie, drumming, warehousing en export van chemische grondstoffen bent u ervan verzekerd dat dit wordt gedaan door professionals. Al onze chauffeurs zijn gekwalificeerd om veilig om te gaan met uw chemicaliën en ze veilig van A naar B te brengen.

Waarom natriumbenzoaat bestellen bij Vivochem?

  • Bij ViVoChem koopt u altijd in tegen voordelige prijzen.
  • Heeft u behoefte aan andere chemische grondstoffen? Wij bieden meer dan 450 chemicaliën aan.
  • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Dan kunt u deze in onze volledig uitgeruste PGS-hal op laten slaan.
  • Iedere klant is anders en loopt tegen andere problemen aan. Daarom hechten wij veel waarde aan direct en persoonlijk contact, zo kunnen we met u meedenken.
  • U ontvangt uw chemische grondstoffen altijd binnen 3 werkdagen. Een andere leverdatum is ook mogelijk in overleg.

Wat is natriumbenzoaat?

Natriumbenzoaat is het natriumzout van benzoëzuur. Het is een witte kristallijne stof, die goed oplosbaar is in water. Het kan geproduceerd worden door natriumhydroxide te laten reageren met benzoëzuur. 

Natriumbenzoaat wordt veel gebruikt als conserveermiddel (E211). Ook wordt natriumbenzoaat gebruikt in vuurwerk.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor natriumbenzoaat door het formulier op deze pagina in te vullen. U hoeft ons slechts te laten weten wat uw gewenste verpakking is, wat uw ordervolume is en wat uw contactgegevens zijn. Wij zullen binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte voor natriumbenzoaat sturen.

Uw chemicaliën veilig opslaan in onze PGS hal

Het opslaan van chemicaliën is niet iets wat iedere bedrijf kan en mag doen. Zo is het niet vanzelfsprekend dat er plek voor is en moet een opslag voldoen aan veel veiligheidseisen. Vivochem beschikt over alle benodigde certificaten en heeft meer dan 9000 palletplaatsen. Bent u benieuwd naar hoe warehousing bij Vivochem eruitziet? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u hier alles over vertelt.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z