CAS nr. 65-85-0

Benzoëzuur

Industrial grade, Feed grade

“Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen” 

Door persoonlijk contact, snelle leveringen en scherpe prijzen is Vivochem dé leverancier geworden van chemische grondstoffen waaronder benzoëzuur. 

 • Beschikbaar in Pallet zakken (1250 kg), BigBag
 • Molecuulformule C6H5CO2
 • CAS-nummer 65-85-0
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Een gevestigde waarde in chemische distributie

Sinds jaar en dag levert Vivochem chemische grondstoffen aan bedrijven over de hele wereld. Om dit mogelijk te maken wordt er vanuit onze moderne warehouse in Almelo dagelijks hard gewerkt om chemicaliën af te vullen, op te slaan en te distribueren. Met de juiste kennis, expertise en know-how is Vivochem dé partner op het gebied van chemicaliën distribueren. 

Wij ontzorgen u volledig op bij het inkopen van chemische grondstoffen. Hoe? Door het bieden van persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering. 

Benzoëzuur of carboxybenzeen is één van de 450 chemische grondstoffen die Vivochem kan leveren. Door de antibacteriële en schimmelwerende werking wordt benzoëzuur voor veel toepassingen gebruikt. 

Voordelen van Benzoëzuur bestellen bij Vivochem

 • Door scherp in te kopen kunnen wij scherpe prijzen bieden voor benzoëzuur.
 • Zowel in Bigbags als palletzakgoed leverbaar.
 • Benzoëzuur is direct leverbaar uit voorraad en kan binnen 3 werkdagen worden geleverd.
 • Naast benzoëzuur hebben wij +450 andere chemische grondstoffen.
 • In ons moderne warehouse kunnen chemicaliën worden afgevuld en opgeslagen.
 • Na offerte aanvraag sturen wij u binnen 1 werkdag een offerte toe.
   
Vivochem in beeld

Hoe wij voor onze klanten te werk gaan?

Benzoëzuur is een vaste stof die niet hoeft worden afgevuld. In ons magazijn houden wij ruime voorraad aan om snelle levering te kunnen garanderen voor lage prijzen. Benieuwd hoe wij te werk gaan in ons magazijn? In deze korte impressievideo geven wij u een inkijkje in ons warehouse.

Offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte voor benzoëzuur gaat eenvoudig via het formulier op deze pagina. Binnen één werkdag nemen we contact met u op met prijzen en verdere informatie over het leverproces. Zodra alles akkoord is, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw benzoëzuur ontvangt.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van benzoëzuur vinden?

De veiligheidsbladen voor benzoëzuur kunt u aanvragen door het contactformulier in te vullen. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk naar u opsturen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

U kunt de kwaliteitscertificaten vinden op onze downloadpagina. Hier kunt u ook onze algemene voorwaarden vinden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Vivochem is distributeur van chemische grondstoffen. Wij produceren en mengen chemicaliën niet zelf.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Vivochem is B2B distributeur van chemische grondstoffen. Bedrijven kunnen een offerte aanvragen om onze prijzen te ontvangen.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Wij leveren chemische grondstoffen alleen in grote hoeveelheden. Wij leveren dus alleen per pallet of per tankwagen als u nog een zeer grote hoeveelheid chemische grondstoffen nodig heeft.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in en geeft aan wat uw gewenst verpakkingseenheid en ordervolume is.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Alle belangrijke zaken, zoals de prijs en het leverproces, worden met u besproken.
 4. Gaat u akkoord? Dan ontvangt u binnen maximaal 3 werkdagen uw benzoëzuur op de aangegeven locatie.
Uw B2B partner in chemische distributie

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video over al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z