CAS nr. 128-37-0

Butylhydroxidetolueen

“Vivochem levert chemie wereldwijd.”

Vivochem is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige chemicaliën. Of het nu gaat om kleine of grote hoeveelheden, wij leveren de gewenste hoeveelheden Butylhydroxidetolueen op uw locatie.

Ons toegewijde team van experts staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw specifieke behoeften en om u te voorzien van de best mogelijke service. Bij Vivochem zetten we ons in voor de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Dus als u op zoek bent naar hoogwaardige Butylhydroxidetolueen tegen de beste prijzen en service, neem dan vandaag nog contact met ons op.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule C15H24O
 • CAS-nummer 128-37-0
 • UN-nummer 3077
 • ADR-klasse 9
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is uw professionele B2B-partner voor de distributie van chemische producten en meer.

Met onze jarenlange ervaring begrijpen wij wat onze klanten nodig hebben en ons doel is om hen volledig te ontzorgen met behulp van uitstekend contact, gekwalificeerd personeel en moderne faciliteiten.

In aanvulling op de distributie van Butylhydroxidetolueen bieden wij ook extra diensten aan zoals het drummen en warehousen van uw chemische producten in ons modern warehouse, dat voorzien is van alle benodigde faciliteiten en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen (PGS hal met beschermingsniveau 1).

Als u op zoek bent naar de levering van uw chemische grondstoffen in het buitenland, dan staat ons onboard exportteam klaar om u te helpen en te adviseren. Bij Vivochem zorgen we voor een professionele aanpak en een vlekkeloze service, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Waarom kiezen bedrijven voor het kopen van Butylhydroxidetolueen bij Vivochem?

 • Vivochem biedt Butylhydroxidetolueen aan tegen voordelige prijzen.
 • Als u niet in staat bent om uw chemische grondstoffen op uw eigen locatie op te slaan, kunt u gebruik maken van onze moderne PGS hal om uw Butylhydroxidetolueen veilig op te slaan.
 • De veiligheid van uw transport wordt gewaarborgd door onze eigen gekwalificeerde chauffeurs, die uw Butylhydroxidetolueen afleveren in een veilige UN-gekeurde verpakking op uw locatie.
 • Naast Butylhydroxidetolueen bieden wij ook nog meer dan 450 andere chemische grondstoffen aan.
 • Uw chemische grondstoffen kunnen opgeslagen worden in onze moderne PGS hal met meer dan 9000 palletplaatsen.
 • Uw Butylhydroxidetolueen wordt binnen 3 werkdagen afgeleverd op uw gewenste locatie.

Wat is Butylhydroxidetolueen?

Butylhydroxidetolueen, ook wel bekend als BHT, is een synthetisch antioxidant additief dat vaak wordt gebruikt in voedingsmiddelen, cosmetica en andere producten om de oxidatie van vetten en oliën te voorkomen. Het wordt ook gebruikt als conserveermiddel in producten zoals tandpasta, farmaceutische producten en rubber. BHT wordt beschouwd als veilig voor menselijke consumptie in de juiste hoeveelheden en wordt daarom veel gebruikt in de voedingsindustrie.

ViVoChem in beeld

Een offerte aanvragen voor Butylhydroxidetolueen?

Bent u op zoek naar scherp geprijsde Butylhydroxidetolueen en snelle levering voor uw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag. Vul het formulier op deze pagina in en geef aan welke verpakkingsmogelijkheden u wenst. Momenteel is alleen palletzakken beschikbaar. Daarnaast kunt u het gewenste ordervolume aangeven. Na het invullen van uw contactgegevens klikt u op verzenden en binnen 1 werkdag ontvangt u uw vrijblijvende offerte-aanvraag. Wij bespreken graag de prijzen en leveringsmogelijkheden met u en zodra u akkoord bent, ontvangt u uw Butylhydroxidetolueen binnen 2-3 werkdagen.

Wilt u meer weten over onze diensten en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vivochem levert dagelijks chemische grondstoffen aan bedrijven over de hele wereld en biedt tevens afvul- en opslagdiensten. Bekijk onze korte video om een indruk te krijgen van onze moderne warehouse in Almelo.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z