CAS nr. 201-185-2

Methylacetaat

Industrial grade

“Uw expert op het gebied van distributie, warehousing, drumming en export van chemische grondstoffen”

Bent u opzoek naar een bedrijf met veel ervaring in de chemiebranche? Dan bent u bij Vivochem aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot aanbod van chemicaliën waaronder methylacetaat.

Vivochem verkoopt methylacetaat in Industrial grade kwaliteit. Methylacetaat bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, Dan neemt één van onze medewerkers binnen een dag contact met u op.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • CAS-nummer 201-185-2
 • UN-nummer 1231
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Waarom is Vivochem de leverancier voor u?

 • U bent verzekerd van de scherpste prijzen voor methylacetaat en andere chemicaliën.
 • De klant staat bij ons daadwerkelijk op de eerste plek. Wij staan altijd klaar en denken graag oplossingsgericht met u mee.
 • Wij bieden exportmogelijkheden waarbij we al het contact, de vereiste formulieren, het laden en de verdere distributie over land voor u regelen.
 • Drumming en warehousing behoren tot de diensten die wij u kunnen aanbieden.
 • Om de veiligheid van uw en onze medewerkers te waarborgen, leveren wij methylacetaat en onze andere chemicaliën altijd in een UN-gekeurde verpakking.
 • U hoeft nooit lang te wachten op u chemische grondstoffen. Wij leveren uw methylacetaat standaard binnen 3 werkdagen.

Wat is methylacetaat?

Methylacetaat, ook bekend als methylethanoaat en azijnzure methylester, komt voor als een kleurloze vloeistof. Het is een brandbare vloeistof met een geur die doet denken aan sommige lijmen en nagellakremover. Methylacetaat is de methylester van azijnzuur

Methylacetaat wordt toegepast als oplosmiddel in onder andere lijmen, nagellakremover, verven en lakken. Ook wordt het gebruikt bij de vervaardiging van kunstleder en is het een tussenproduct bij de productie van een aantal andere stoffen.

Benieuwd naar onze prijzen en levermogelijkheden?

Een offerte kunt u eenvoudig aanvragen door het offerteformulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte. Alle belangrijke zaken zullen met u worden besproken. Gaat u akkoord? Dan leveren onze gekwalificeerde vrachtwagenchauffeurs uw methylacetaat binnen 3 werkdagen af.

ViVoChem in beeld

Welke werkzaamheden verrichten wij voor onze klanten?

In alles wat wij doen staat goede service voorop, maar hoe brengen wij dit in de praktijk? In deze video krijgt u een impressie van hoe wij te werk gaan voor onze klanten. Zo ziet u hoe wij chemicaliën afvullen, opslaan (ADR) en klaarmaken voor distributie.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z