CAS nr. 7647-01-0

Zoutzuur

Industrial grade

“Zoutzuur en meer dan 450 andere chemische grondstoffen uit voorraad leverbaar”

Wilt u zoutzuur kopen bij een betrouwbare partij? Zoek dan niet verder! Scherpe prijzen, goed contact en snelle leveringen maken van Vivochem, dé leverancier op het gebied van chemische grondstoffen.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule HCl
 • CAS-nummer 7647-01-0
 • UN-nummer 1789
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Een betrouwbare partij met expertise

Zoutzuur is een waterige oplossing van het gas waterstofchloride. Het kent veel verschillende toepassingen in verschillende sectoren. Zo wordt het gebruikt in de schoonmaakbranche, de voedingsindustrie en nog veel andere sectoren. Zoutzuur wordt voornamelijk gebruikt om diverse oppervlakten te reinigen en te etsen. Met veel ervaring en een groot klantbestand, beschikt Vivochem over genoeg expertise, kennis en kunde om u alles te vertellen over zoutzuur. Wij vinden het belangrijk om uw vragen niet alleen te beantwoorden, maar ook om met u mee te denken.

Wat is de toegevoegde waarde van het bestellen van zoutzuur bij Vivochem?

 • Wij zorgen ervoor dat we u altijd de scherpste prijzen bieden voor zoutzuur.
 • U bent geen nummer, we staan altijd voor u klaar en denken mee over oplossingen.
 • Wij zorgen ervoor dat uw zoutzuur binnen 2-3 werkdagen naar wens worden geleverd.
 • U kunt zoutzuur in veel verschillende verpakkingen kopen.
 • Wij kunnen chemische grondstoffen voor u warehousen in onze moderne PGS 15 hal.
 • Wilt u chemie exporteren? Neem dan contact op met onze exportafdeling.

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor zoutzuur

Hoe vraag je een offerte aan? Dat doe je bij Vivochem door het offerte formulier op deze pagina in te vullen. Vervolgens nemen we binnen 1 werkdag contact met u op en bespreken we de mogelijkheden om uw wensen goed af te stemmen. Bent u tevreden met de offerte en levering? Dan zetten we alles in werk om zoutzuur op de gewenste tijd en locatie te leveren. Onze standaard levertermijn is 2-3 werkdagen. Vul dus nu het offerte formulier in en ontdek de mogelijkheden van zoutzuur kopen bij Vivochem.

Vivochem in beeld

In welke verpakkingen leveren wij chemicaliën aan onze klanten?

Zoutzuur is ingedeeld in verpakkingsgroep II voor gevaarlijke stoffen. Wij leveren zoutzuur in IBC's , pallet drums, pallet cans en bulk. Wij leveren chemische grondstoffen altijd in UN-gekeurde verpakkingen. Dit betekent dat al onze verpakkingen voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften voor het opslaan en vervoeren van chemicaliën. In deze korte video vertelt Daniel over alle verpakkingsmogelijkheden die wij aanbieden. 

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z