CAS nr. 8001-22-7

Soja olie

“Vivochem levert uw grondstoffen snel op uw gewenste locatie”
Soja olie is een plantaardige olie. Die wordt gewonnen uit de zaden van sojabonen. Wilt u soja olie bestellen? Vraag via het onderstaande offerteformulier vrijblijvend een offerte aan. Een van onze medewerkers neemt dan binnen één werkdag contact met u op. 
 

  • Beschikbaar in Bulk, IBC
  • CAS-nummer 8001-22-7
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Totaalleverancier van uw basischemicaliën

Dagelijks vertrouwen bedrijven uit verschillende landen en sectoren op onze chemische grondstoffen. Naast Soja olie hebben wij meer dan 450 andere chemische grondstoffen in ons assortiment.

Wij beschikken over uitstekende faciliteiten om onze klanten te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Zo Beschikt ViVoChem over een eigen transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens. Deze worden bestuurd door ons gecertificeerd personeel. Deze weten hoe zij veilig en verantwoord met chemische grondstoffen om moeten gaan.

Ook beschikt ViVoChem over een volledig uitgeruste PGS 15 hal. Hierin mogen wij chemicaliën opslaan voor onze klanten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor warehousing? Neem dan contact met ons op.

Welke voordelen heeft het kopen van chemicaliën bij ViVoChem?

• U bent ervan verzekerd dat u niet teveel betaalt voor soja olie. Wij bieden namelijk altijd scherpe prijzen. 
• Er staat altijd een medewerker voor u klaar. Wij denken graag oplossingsgericht met u mee.
• Uw Soja olie in het buitenland ontvangen? Ons export team regelt dit graag voor u.
• Uw chemische grondstoffen kunnen bij ons worden afgevuld en opgeslagen.
• U hoeft nooit lang te wachten op uw chemische grondstoffen. Wij leveren deze altijd binnen 3 werkdagen af. 

Onze scherpe prijzen ontvangen voor Soja olie?

Een offerte voor Soja olie vraagt u eenvoudig aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag zult u een vrijblijvende offerte ontvangen op basis van uw gewenste verpakking en ordervolume. Wij zullen nauw met u in contact zijn en alle belangrijke zaken bespreken. Gaat u akkoord? Dan gaan wij voor u aan het werk en zorgen wij dat u binnen 3 werkdagen uw chemische grondstoffen ontvangt op de gewenste locatie.

Uw Soja olie kan ook worden geëxporteerd buiten de Benelux. Wij beschikken over een on board export team die u graag verder helpt.

ViVoChem in beeld

Uw chemicaliën op laten slaan?

Naast chemische distributie, kunnen wij ook andere diensten aanbieden. Zo worden chemische grondstoffen ook afgevuld en opgeslagen in onze warehouse. Wilt u weten wat wij voor u kunnen beteken op dit gebied? Neem dan contact met ons op of bekijk deze korte video waarin Daniel u hier alles over vertelt.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z