CAS nr. 78-93-3

Methylethylketon

Industrial grade

“Goede service en transparantie staat bij Vivochem centraal”

Goede service en transparantie zijn de basis van een goede samenwerking. Vivochem biedt u beide gecombineerd met een scherpe prijs bij uw inkoopproces. Daarom zijn wij dé leverancier voor methylethylketon (Butanon). Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan en wij sturen u deze binnen één werkdag.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • Molecuulformule C4H8O
 • CAS-nummer 78-93-3
 • UN-nummer 1193
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Ervaring, de kracht van Vivochem

Veel klanten uit verschillende sectoren en landen vertrouwen op de chemische producten en diensten van Vivochem. Bij Vivochem bent u verzekerd van het volgende:

 • Persoonlijke communicatie
 • Transparantie
 • De juiste kennis en expertise

Butanon is een kleurloze vloeistof met een sterke, zoete geur. Het wordt vooral toegepast als reinigingsmiddel en oplosmiddel. Vaak wordt het in lijm verwerkt als weekmaker. Onze medewerkers beschikken over de nodige kennis en expertise om uw vragen te beantwoorden en oplossingsgericht met u mee te denken.

Wij willen u volledig ontzorgen bij de inkoop van chemische grondstoffen. Dit doen wij door middel van het bieden van contact dat verder gaat dan alleen vragen beantwoorden, flexibele levering en transparantie.

De voordelen van het bestellen van methylethylketon (Butanon)

 • Wij bieden u de scherpste prijzen voor methylethylketon (MEK).
 • Een snelle en flexibele levering (standaard levertermijn 2-3 werkdagen)
 • Uw Butanon kan worden geleverd in IBC’s, Pallet drums, Bulk en Pallet blikken.
 • Wij kunnen drumming en warehousing van uw chemicalién aanbieden in onze moderne ADR warehouse.
 • Altijd een medewerker beschikbaar om met u mee te denken over oplossingen.
 • Naast methylethylketon hebben wij +450 andere chemische grondstoffen.

Melkzuur bestellen bij Vivochem? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor Butanon (MEK)? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte met scherpe prijzen van Vivochem. Wij nemen contact met u op en bespreken de levering en prijs met u. Zodra de offerte akkoord is, zorgen wij ervoor dat de chemische grondstoffen binnen 2-3 werkdagen naar wens zijn afgeleverd.

Vivochem in beeld

Hoe zien onze processen eruit?

Bij Vivochem staat service centraal, maar hoe gaan wij nou te werk? In deze korte video krijgt u een impressie van hoe wij te werk gaan voor al onze klanten. Zo ziet u hoe wij methylethylketon (MEK) distribueren, afvullen en opslaan.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z