CAS nr. 75-75-2

Methaansulfonzuur

“Methaansulfonzuur kan direct uit voorraad worden geleverd”

Bent u opzoek naar een leverancier die uw Methaansulfonzuur snel aflevert? Kies er dan voor om uw chemische grondstoffen in te kopen bij ViVoChem. Methaansulfonzuur is beschikbaar in een oplossing van 70%.

Methaansulfonzuur bestellen? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Binnen één werkdag zullen we contact met u opnemen.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule CH4O3S
 • CAS-nummer 75-75-2
 • UN-nummer 3265
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Een gevestigde waarde binnen de chemiebranche

Vivochem is groothandel en distributeur van chemische grondstoffen die in verschillende industrieën en sectoren worden gebruikt. Voor +450 chemicaliën, van aceton tot en met zoutzuur, kunnen bedrijven bij ons terecht. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Daarnaast bent u ook voor andere diensten aan het juiste adres. Een combinatie van gecertificeerd personeel en volledig uitgeruste warehouse, maken het mogelijk om ook drumming en warehousing aan te bieden.

Duurzaamheid is een zeer belangrijk onderwerp bij Vivochem. Om die reden bieden we ook producten aan die zijn voorzien van een eco-certificaat. Daarbij hanteert Vivochem, samen met de BÜFA-groep, een strategische aanpak om klimaatneutraal te worden.

Waarom Methaansulfonzuur bestellen bij Vivochem?

 • Bij Vivochem koopt u uw Methaansulfonzuur altijd in tegen voordelige prijzen.
 • Heeft u behoefte aan andere chemische grondstoffen? Wij bieden meer dan 450 chemicaliën aan.
 • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Dan kunt u deze in onze volledig uitgeruste PGS hal op laten slaan.
 • Iedere klant is anders en loopt tegen andere problemen aan. Daarom hechten wij veel waarde aan direct en persoonlijk contact, zo kunnen we met u meedenken.
 • Vivochem beschikt over alle benodigde kwaliteitscertificaten.
 • U ontvangt uw Methaansulfonzuur standaard binnen 3 werkdagen. Een andere leverdatum is ook mogelijk in overleg.

Wat is Methaansulfonzuur?

Methaansulfonzuur is een kleurloze, corrosieve vloeistof, die goed oplost in water. Het is het eenvoudigste Alkylsulfonzuur.

Methaansulfonzuur wordt gebruikt bij elektroplating. Ook is het een belangrijk bestanddeel in roest- en kalkverwijderaars. Daarnaast wordt Methaansulfonzuur ingezet als solvent en als oppervlakte-actieve stof.

Eenvoudig een offerte aanvragen?

Een offerte voor Methaansulfonzuur vraagt u eenvoudig aan. U hoeft slechts het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte op basis van uw gekozen verpakkingseenheid en ordevolume. Wij zullen alle belangrijke zaken samen met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij er voor dat u binnen 3 werkdagen uw Methaansulfonzuur ontvangt op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

ADR opslag bij Vivochem

Het opslaan van chemische grondstoffen vereist veel voorzieningen en certificaten. Wij begrijpen dat dit niet voor ieder bedrijf mogelijk is. Daarom is het mogelijk om chemische grondstoffen bij ons te laten slaan. Bent u benieuwd hoe warehousing er bij Vivochem uitziet? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u hier alles over vertelt.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z