CAS nr. 64-17-5

Ethylalcohol (Ethanol)

Industrial grade

“Ethylalcohol is direct leverbaar uit voorraad”

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • Molecuulformule C2H5OH
 • CAS-nummer 64-17-5
 • UN-nummer 1170
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

ViVoChem, dé B2B leverancier van Ethanol

Ethylalcohol (ethanol) is een kleurloze, vluchtige, ontvlambare vloeistof met een kenmerkende geur en is goed oplosbaar in water. De ethanol die ViVoChem levert is gedenatureerd en dus ongeschikt voor consumptie.

ViVoChem levert ethanol in IBC’s, Pallet drums, Bulk en Pallet blikken aan bedrijven over de hele wereld. Met een klantenbestand van +1.000 bedrijven is ViVoChem de leverancier van chemische grondstoffen. Bekijk onze andere chemische grondstoffen.

Gedenatureerde alcohol kent vele toepassingen waaronder als (bio)brandstof, reinigingsmiddel en ontsmettingsmiddel. Heeft u behoefte aan meer informatie? Vraag dan het MSDS-blad en veiligheidsblad op bij ViVoChem.

Waarom klanten ethanol bestellen bij ViVoChem?

 • Wij vullen de ethanol voor u af in onze eigen warehouse.
 • Door scherp in te kopen bieden wij altijd scherpe prijzen.
 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een prijs en verdere informatie over de levering.
 • Wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen.
 • Naast ethanol hebben wij een leverprogramma van +450 andere chemische grondstoffen.
 • Heeft u vragen? Onze medewerkers staan direct voor u klaar.

Levering op gewenste tijd en locatie

Ethanol is leverbaar uit voorraad. U kunt een offerte aanvragen doormiddel van het offerteformulier op deze pagina. Onze verkoopmedewerkers zullen op basis van uw gewenste hoeveelheid en verpakking u een offerte toesturen. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag om op het gewenste moment te kunnen leveren. Wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen.

Chemicaliën exporteren naar het buitenland? Onze exportafdeling beschikt over de juiste kennis en expertise om u hierin te kunnen ondersteunen.

ViVoChem in beeld

Benieuwd welke verpakkingsmogelijkheden er zijn?

Wij kunnen ethanol voor u afvullen in meerdere verpakkingen. Bent u opzoek naar grote hoeveelheden ethanol, dan kunt u kiezen om het af te laten vullen in IBC containers van 1.000 liter. Iets minder nodig? Kies dan voor vaten van 200 liter of in een pallet blikken. In deze video legt Daniel alles uit over de mogelijke verpakkingen voor chemicaliën. Voor meer informatie kunt u ook onze blog over onze verpakkingsmogelijkheden lezen.

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert VivoChem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z