CAS nr. 7758-19-2

Natriumchloriet

“Natriumchloriet  kan snel worden afgeleverd in Bulk, IBC, Pallet cans”

Natriumchloriet is één van de +450 chemische grondstoffen uit ons assortiment. Het kent veel toepassingen in een verscheidenheid aan sectoren. Scherpe prijzen, korte levertijden en persoonlijk contact maken van Vivochem dé leverancier van chemische grondstoffen.

Natriumchloriet bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we binnen één werkdag contact met u op.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet cans
 • CAS-nummer 7758-19-2
 • UN-nummer 1908
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is meer dan alleen een distributeur

Wilt u samenwerken met een partij die beschikt over veel ervaring om met u mee te denken? Dan bent u bij Vivochem aan het juiste adres. Sinds jaar en dag vertrouwen bedrijven, verspreid over verschillende sectoren, op de chemische grondstoffen van Vivochem. Daarbij ontzorgen wij onze klanten volledig door ook andere diensten aan te bieden naast chemische distributie.

De combinatie van onze moderne faciliteiten in combinatie met ons gecertificeerd personeel, zorgt ervoor dat wij drumming en warehousing op een veilige manier kunnen aanbieden aan onze klanten. Ons warehouse voldoet aan alle wet- en regelgeving omtrent ADR. Daarbij beschikken wij ook over verschillende kwaliteits- en ECO-certificaten.

Ook op het gebied van export ontzorgen wij al onze klanten. Onze on board export-team zorgt ervoor dat uw Natriumchloriet  overal ter wereld veilig en verantwoord wordt afgeleverd.

De voordelen van het bestellen van Natriumchloriet bij Vivochem

 • U bent ervan verzekerd dat u Natriumchloriet  inkoopt tegen scherpe prijzen.
 • Natriumchloriet  is beschikbaar in veel verschillende UN-gekeurde verpakkingen.
 • Iedere klant is uniek en heeft andere vragen, daarom bieden we persoonlijk contact waarbij we met u meedenken.
 • Warehousing van uw chemicaliën behoort ook tot de mogelijkheden bij Vivochem.
 • Na aanvraag ontvangt u binnen 1 werkdag onze prijzen en levermogelijkheden.
 • Uw processen komen nooit stil te staan, wij leveren uw Natriumchloriet  standaard binnen 3 werkdagen.

Wat is Natriumchloriet?

Natriumchloriet  is het natriumzout van Waterstofchloriet, dat voorkomt als witte kristallen of schilfers. Het wordt veelal gebruikt als desinfectie, maar wordt ook gebruikt bij de productie van papier.

Uw Natriumchloriet binnen 3 werkdagen ontvangen?

Een vrijblijvende offerte vraagt u eenvoudig aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Hier vragen wij slechts uw gewenste verpakking, ordervolume en uw contactgegevens. Vanaf het moment uw aanvraag is verzonden, ontvangt u binnen 1 werkdag uw offerte. Wij zullen contact met u opnemen om de prijs en het leverproces met u te bespreken. Uiteraard beantwoorden we ook graag uw vragen als u die heeft. Gaat u akkoord? Dan levert één van onze gecertificeerde chauffeurs uw Natriumchloriet  binnen 3 werkdagen af op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Een beeld krijgen van onze werkzaamheden?

Onze faciliteiten maken het mogelijk om onze klanten de beste service te verlenen, maar hoe ziet dit er in de praktijk uit? In deze korte video geven we u een kijkje achter de schermen van Vivochem, waar onze medewerkers dagelijks hard werken om alles naar wens van onze klanten te doen.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar 

sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z