CAS nr. 7705-08-0

IJzertrichloride

“Vivochem, dé leverancier van ijzertrichloride en talloze andere chemicaliën”

 Bij Vivochem vinden wij het belangrijk dat de klant centraal staat. Daarom bent u bij ons verzekerd van:

 • Een snelle en flexibele levering van ijzertrichloride
 • Persoonlijk contact
 • Kennis en expertise

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule FeCl3
 • CAS-nummer 7705-08-0
 • UN-nummer 2582
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem heeft de juiste kennis en ervaring om u verder te helpen

Met veel ervaring in de chemiebranche, is Vivochem een gevestigde waarde. Naast ijzertrichloride bieden wij meer dan 450 andere chemicaliën aan. Dagelijks voorzien wij bedrijven uit verschillende sectoren verspreid over de hele wereld van chemicaliën. Dit zouden wij ook voor u kunnen doen.

Hiernaast kunnen wij in onze moderne PGS 15 hal nog verschillende diensten aanbieden. Zo kunnen wij chemische grondstoffen ook voor u drummen en warehousen in onze ADR hal. Onze medewerkers zorgen dat dit op een veilige en verantwoorde manier verloopt.

Chemische grondstoffen spelen in veel productieprocessen een belangrijke rol. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ijzertrichloride voor uw processen? Zoek dan niet verder! Ons doel is om u te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Wij leveren ijzertrichloride in een 40% oplossing. Ook op gebied van veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij leveren chemicaliën namelijk altijd in een veilige UN-gekeurde verpakking.

Waarom meer dan 1000 klanten hun chemische grondstoffen bij ons afnemen

 • Wij zorgen ervoor dat wij scherpe prijzen bieden voor ijzertrichloride
 • Wij leveren alle chemische grondstoffen in veilige UN-gekeurde verpakkingen
 • Wij staan altijd voor u klaar en denken met u mee over oplossingen
 • Wij mogen chemische grondstoffen opslaan in onze ADR-warehouse voor onze klanten
 • Wij zorgen ervoor dat u binnen 2-3 werkdagen uw ijzertrichloride ontvangt

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor ijzertrichloride?

Ijzertrichloride bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Wij bespreken alle belangrijke zaken zoals prijs en levertijd met u. Zodra de offerte akkoord is, begint ons proces om uw ijzertrichloride binnen 2-3 werkdagen naar wens op uw locatie af te leveren. Een MSDS of veiligheidsblad kunt u ook eenvoudig aanvragen via het offerteformulier op deze pagina.

ViVoChem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Dagelijks zetten wij ons in om al onze klanten tevreden te stellen met onze producten en diensten, maar hoe gaan wij nou te werk? Bekijk deze korte video waarin u een beeld krijgt van alle processen in onze moderne warehouse.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z