CAS nr. 67701-08-0

Oliezuur

“Vivochem levert oliezuur in verschillende kwaliteiten”

Vivochem is totaalleverancier van chemische grondstoffen. Oliezuur is één van de +450 producten uit ons assortiment. WIlt u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij beschikken over de juiste kennis om u verder te helpen.

 

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • CAS-nummer 67701-08-0
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

ViVoChem ontzorgt u volledig op het gebied van chemische distributie

ViVoChem heeft veel ervaring in de chemiebranche. In al deze jaren hebben wij veel kennis op gedaan op het gebied van het distribueren van chemische grondstoffen. Daarom kunnen wij u volledig ontzorgen bij het distribueren van uw chemicaliën. Het gehele proces van afvullen tot afleveren wordt uitgevoerd door professionele medewerkers.

Naast het distribueren van chemicaliën, kunnen wij u ook diensten als drumming en warehousing aanbieden. Wij beschikken namelijk over een moderne PGS 15 hal met meer dan 9000 palletplaatsen. Bij ViVoChem zijn niet alleen de faciliteiten aanwezig, maar ook de juiste medewerkers. Onze medewerkers zijn getraind en beschikken over de juiste certificaten om te werken met uw chemische grondstoffen.

Waarom bestellen bedrijven hun oliezuur bij ViVoChem?

  • Oliezuur is in verschillende kwaliteiten beschikbaar.
  • Wij leveren altijd in een veilige UN-gekeurde verpakking.
  • Wij zorgen ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw chemicaliën ontvangt op de gewenste locatie.
  • Wij leveren oliezuur in IBC’s, Pallet drums, Pallet cans en Bulk.
  • Geen plek om uw chemicaliën op te slaan? Wij mogen deze opslaan voor onze klanten.
  • Bij ViVoChem bent u verzekerd van marktconforme prijzen.
ViVoChem in beeld

In welke verpakkingen leveren wij aan onze klanten?

Oliezuur kan bij ViVoChem in veel verschillende verpakkingen worden geleverd, maar wat houden al die verpakkingen in? In deze video vertelt Daniel over al onze verpakkingsmogelijkheden. Wilt u meer weten over de geschikte keuze voor de verpakking van uw oliezuur? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 

Vraag uw vrijblijvende offerte voor oliezuur aan

Oliezuur, ook wel Oleïne, is een geur- en smaakloze vloeistof. Het is onoplosbaar in water, maar goed oplosbaar in alcohol, Benzeenchloroform, ether en vaste en vluchtige oliën. Wij leveren oliezuur in zowel technische als industriële kwaliteit. Bent u benieuwd naar welke scherpe prijzen wij bieden? Vraag dan eenvoudig uw vrijblijvende offerte aan via het formulier op deze pagina. Na het invullen ontvangt u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte. Wij zullen alle belangrijke zaken zoals prijs en levertijden dan met u bespreken. Zodra u akkoord gaat met de offerte, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw oliezuur ontvangt op de opgegeven locatie.

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z