CAS nr. 16872-11-0

Tetrafluorboorzuur

“Vivochem distribueert chemicaliën wereldwijd vanuit het XL Businesspark”

Bent u opzoek naar een leverancier die uw tetrafluorboorzuur snel en veilig aflevert op uw locatie? Kies dan voor Vivochem. Veel kennis en expertise maken van Vivochem dé B2B-partner.

Tetrafluorboorzuur bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Binnen één werkdag zullen we contact met u opnemen.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC
 • CAS-nummer 16872-11-0
 • UN-nummer 1775
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem ontzorgt u volledig

Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van chemsiche distributie. Dit doen wij door middel van een ruim aanbod aan basischemicaliën en het bieden van aanvullende diensten zoals drumming en warehousing.

Vivochem is sinds 2006 100% dochteronderneming van de BÜFA-groep. Samen streven wij naar klimaatneutraliteit van product, industrie en transport. BÜFA mag zichzelf klimaatneutraal noemen, maar blijft jaarlijks targets stellen om de duurzaamheid te kunnen waarborgen.

De voordelen van het bestellen van tetrafluorboorzuur bij Vivochem

 • Tetrafluorboorzuur is uit voorraad leverbaar tegen de scherpste prijzen.
 • Uw chemische grondstoffen worden geleverd door onze moderne transportvloot, bestuurd door ons eigen gecertificeerde personeel.
 • Wij bieden exportmogelijkheden waarbij we al het contact, de vereiste formulieren, het laden en de verdere distributie over land voor u regelen.
 • Vivochem hecht veel waarde aan duurzaamheid en waarborgt dit ook in haar processen.
 • Vraag binnen enkele minuten een offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag.
 • Wij leveren standaard binnen 3 werkdagen, zodat u zo snel mogelijk uw tetrafluorboorzuur kunt gebruiken voor uw toepassing.

Wat is tetrafluorboorzuur?

Tetrafluorboorzuur komt voor als een heldere, kleurloze vloeistof. De stof is corrosief en mengbaar met water. Tetrafluorboorzuur is een sterk zuur, en is qua zuurtegraad vergelijkbaar met salpeterzuur. Tetrafluorboorzuur wordt gebruikt als katalysator bij alkylaties en polymerisaties.

Vraag uw offerte aan voor tetrafluorboorzuur

Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen en levermogelijkheden voor tetrafluorboorzuur? Een offerte vraagt u eenvoudig aan via het formulier op deze pagina. Wij vragen slechts uw gewenste verpakking, hoeveelheid en uw contactgegevens. Zodra u dit heeft ingevuld, ontvangt u binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte. Als alles akkoord is, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw tetrafluorboorzuur ontvangt.

Vivochem in beeld

Uw chemicaliën op laten slaan bij Vivochem?

Het opslaan van chemische grondstoffen mag niet zomaar worden gedaan. Daarom beschikken wij over een volledig uitgeruste PGS hal. Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Wij slaan deze graag voor u op. Voor meer informatie over ADR opslag bij Vivochem, kunt u deze korte video bekijken waarin Daniel u hier alles over vertelt. 

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z