CAS nr. 111-76-2

Butylglycol

Industrial grade

“ViVoChem biedt innovatieve oplossingen in chemische distributie”

Wilt u butylglycol inkopen tegen scherpe prijzen? Zoek dan niet verder, ViVoChem is dé leverancier voor u. Wij hebben een ruim aanbod chemische grondstoffen voor bedrijven over de hele wereld. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor butylglycol door het offerteformulier op deze pagina in te vullen. Wij sturen u de offerte binnen één werkdag toe inclusief aanvullende informatie.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • Molecuulformule C6H14O2
 • CAS-nummer 111-76-2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Butylglycol kent veel toepassingen. Het wordt voornamelijk gebruikt als oplosmiddel, maar kent ook toepassingen in de productie van zowel huishoudelijke als industriële reiniging. 

ViVoChem is met veel ervaring een gevestigde leverancier in de chemiebranche. In deze jaren hebben wij een klantbestand opgebouwd van meer dan 1000 unieke klanten. Ondanks dit grote klantbestand, hebben wij het nooit te druk om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken over oplossingen.

Bij ViVoChem kunnen wij u van 3 dingen verzekeren:

 • Persoonlijk contact
 • Flexibiliteit in de levering
 • Veel kennis en expertise

Wat levert het bestellen van butylglycol bij ViVoChem u op?

 • Gegarandeerd de scherpste prijzen voor butylglycol.
 • Wij leveren uw butylglycol binnen 2 tot 3 werkdagen.
 • Wij leveren uw chemische grondstoffen ook in buitenland.
 • In al onze processen wordt duurzaamheid gewaarborgd.
 • Onze medewerkers zijn nooit te druk en staan u graag te woord.
 • Wij beschikken over een grote warehouse met +9000 palletplaatsen, die het mogelijk maakt om warehousing aan te bieden.

Butylglycol bestellen bij ViVoChem?

Wilt u weten welke prijzen en levermogelijkheden wij kunnen bieden? Vraag dan uw vrijblijvende offerte voor butylglycol aan. Geef aan in welke verpakking u uw butylglycol wilt ontvangen, wat uw ordervolume is en wat uw contactgegevens zijn. Binnen 1 werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte met scherpe prijzen van ViVoChem. Wij bespreken de levering en prijs graag met u. Zodra de offerte akkoord is, zullen wij ervoor zorgen dat de chemische grondstoffen binnen 2-3 werkdagen geheel naar wens wordt afgeleverd.

ViVoChem in beeld

Hoe gaan wij te werk voor onze klanten?

Onze klanten staan bij ons centraal, maar hoe gaan wij nou te werk voor hen? In deze korte video krijgt u een impressie van de werkzaamheden binnen het warehouse van ViVoChem. Zo krijgt u een beeld van onze faciliteiten en processen. Meer video's bekijken over ViVoChem, onze diensten en producten? bekijk de video pagina voor een overzicht van alle video's.

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)556 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z