CAS nr. 142-82-5

Heptaan

“Uw leverancier voor heptaan en +450 andere chemische grondstoffen”

 Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen. Naast Heptaan leveren wij +450 andere chemische grondstoffen. Het distribueren van chemische grondstoffen vergt veel veiligheid. Al onze chauffeurs zijn getraind om chemicaliën veilig van A naar B te vervoeren.

 Heptaan is direct uit voorraad leverbaar en kan binnen 3 werkdagen bij u worden afgeleverd.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums
 • CAS-nummer 142-82-5
 • UN-nummer 1206
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Chemische distributie, drumming en warehousing bij Vivochem

Chemische grondstoffen staan aan de basis van veel (productie)processen bij veel bedrijven. Vivochem voorziet bedrijven sinds jaar en dag van hun benodigde grondstoffen. Vivochem beschikt over een eigen wagenpark dat bestaat uit een tiental vrachtwagens. Deze worden bestuurd door ons betrouwbare personeel.

 Naast chemische distributie kunt u bij Vivochem ook terecht voor drumming van uw chemische grondstoffen. Onze gekwalificeerde medewerkers vullen uw grondstoffen af op een veilige, kwalitatieve en efficiënte manier. Indien gewenst kunnen wij chemische grondstoffen met gevarenklasse 3, 4.1, 5.1, 6.1, 8 en 9 voor u opslaan. Onze warehouse in Almelo beschikt over +9000 palletplaatsen en voldoet volledig aan de eisen en regelgeving omtrent ADR.

De voordelen van chemicaliën kopen bij Vivochem

 • Niet te veel betalen voor heptaan? Wij bieden u de scherpste prijzen!
 • Naast heptaan kunnen wij u +450 chemische grondstoffen aanbieden.
 • Heptaan kan worden geleverd in IBC’s, pallet drums of Bulk. Bij Vivochem bent u ervan verzekerd van veilige UN-gekeurde verpakkingen.
 • Uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen? Onze on board export-team helpt u hier graag mee verder.
 • Heptaan is op voorraad en kan binnen 3 werkdagen worden geleverd.

Wat is Heptaan?

Heptaan is een kleurloze vloeistof met een herkenbare geur, die wordt gewonnen uit aardolie. Het is erg slecht oplosbaar in water. Heptaan wordt veel gebruikt als oplosmiddel; vaak in plaats van xyleen of hexaan. Daarnaast kan heptaan gebruikt worden om broom te onderscheiden van jodium. Ook wordt het gebruikt als lijmverwijderaar voor postzegels.

Een offerte aanvragen voor Heptaan?

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u zeer eenvoudig en kunt u op elk gewenst moment doen. U geeft uw ordervolume aan en vult dan uw contactgegevens in. Binnen één werkdag ontvangt u dan uw vrijblijvend offerte. Onze medewerkers zullen zaken als de prijs en levering met u bespreken. Zodra alles akkoord is, zorgen wij ervoor dat uw heptaan veilig en verantwoord op de gewenste locatie wordt geleverd.

Vivochem in beeld

Zien hoe wij uw chemicaliën kunnen verpakken?

Heptaan kan in verschillende verpakkingen worden geleverd. Heptaan kan namelijk worden geleverd in IBC’s en pallet drums. Heeft u zeer grote hoeveelheden heptaan nodig? Dan is het ook mogelijk om per tank wagen (20.000 ltr) in te kopen. Eén ding is zeker, bij Vivochem zorgen wij ervoor dat uw chemicaliën in de juiste hoeveelheid en verpakking worden geleverd. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk deze korte video waarin Daniel alles vertelt over onze verpakkingsmogelijkheden.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van heptaan vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 • U vult het offerteformulier in.
 • Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 • Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 • Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw heptaan ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z