CAS nr. 110-54-3

Hexaan

Industrial grade

“Vivochem levert uw hexaan veilig en verantwoord op de gewenste locatie”

Hexaan, ook wel n-hexaan, kent veel toepassingen in de industrie. Bent u opzoek naar een leverancier die snel levert en daarbij ook nog eens de veiligheid waarborgt? Dan is Vivochem de juiste partij voor u.

 Hexaan bestellen? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen.

 • Beschikbaar in IBC, Pallet drums, Bulk
 • Molecuulformule C6H14
 • CAS-nummer 110-54-3
 • UN-nummer 1208
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem distribueert chemische grondstoffen

Vivochem is al een lange tijd actief binnen de chemiebranche. Daarom weten wij als geen ander dat (productie) processen afhankelijk zijn van (chemische) grondstoffen. Wij ontzorgen u volledig bij het distribueren van chemische grondstoffen. Hoe doen wij dit? Dit doen wij door middel van goede service, flexibiliteit en korte levertijden. U kunt bij Vivochem terecht voor meer dan 450 chemische grondstoffen.

Ook voor leveringen in het buitenland bent u bij Vivochem aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een on board export-team die u voorziet van alle benodigde documenten. Daarbij regelen zij het transport en alles wat daarbij komt kijken tot de haven van het gewenste land. U zult goed op de hoogte worden gehouden over de status van uw bestelling.

De voordelen van het inkopen van n-hexaan bij Vivochem

 • U bent verzekerd van een scherpe prijs voor hexaan.
 • Heeft u een vraag? Eén van onze medewerkers staat altijd voor u klaar en denkt graag met u mee.
 • Opzoek naar een ander product? Ons assortiment bestaat uit +450 chemische grondstoffen.
 • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering van hexaan. Wij leveren standaard binnen 3 werkdagen.
 • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op eigen locatie? Wij slaan deze graag voor u op in onze volledig uitgeruste warehouse in Almelo.
 • Hexaan is leverbaar in verschillende verpakkingen. Eén ding is zeker, bij Vivochem ontvangt u uw chemische grondstoffen in een veilige UN-gekeurde verpakking.

Wat is hexaan?

Hexaan of n-hexaan is een kleurloze ontvlambare vloeistof met een kenmerkende benzine-achtige geur en is niet oplosbaar in water.

 Het wordt voornamelijk toegepast als industrieel oplosmiddel in de dakbedekking, in spuitbussen en bij de productie van o.a. schoenlijm en leder. Verder wordt de stof toegepast om olie en vet uit water op te lossen en bij de productie van soja olie.

Vivochem in beeld

Ontvang uw hexaan binnen 3 werkdagen

U kunt uw n-hexaan als snel ontvangen. Vul het offerteformulier op deze pagina in en ontvang deze binnen 1 werkdag. Hiervoor hoeft u slechts uw gewenste verpakkingseenheid, ordervolume en uw contactgegevens in te vullen. Wij zullen alle belangrijke zaken zoals de prijs en het leverproces met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dan zetten wij alles in werking om u hexaan af te leveren op uw gewenste locatie.

 Onze medewerkers zijn dagelijks hard aan het werk om onze goede service mogelijk te maken. Onze gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw hexaan ontvangt. Wilt u weten hoe wij voor onze klanten te werk gaan? Bekijk dan deze korte video waarin u een impressie krijgt van alle werkzaamheden die zich afspelen in onze warehouse in Almelo.

Over ViVoChem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van hexaan vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw hexaan ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z