204-626-7

Diacetonalcohol

Industrial grade

Diacetonalcohol, ook wel 4-hydroxy-4-methyl-2-pentanon of afgekort DAA, is een kleurloze heldere vloeistof die matig oplosbaar is in water. 
Levertermijn:
Diacetonalcohol is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u diacetonalcohol exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

  • Beschikbaar in IBC, Pallet drums, Bulk, Pallet blikken
  • Molecuulformule C6H12O2
  • CAS-nummer 204-626-7
  • UN-nummer 1148
  • ADR-klasse 3
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Toepassing

Diacetonalcohol kent een verscheidenheid aan industriële toepassingen. Zo wordt het gebruikt bij de productie van lakken, lakverdunners, drukpasta’s en in houtbeitsen en -conserveringsmiddelen. Ook in coatingsamenstellingen voor papier en textiel wordt diacetonalcohol gebruikt. Verder wordt de stof toegepast in hydraulische remvloeistoffen (in combinatie met castor olie), in metaalreinigingsmiddelen en bij imitatie bladgoud. Bij de vervaardiging van kunstzijde en -leer wordt diacetonalcohol eveneens gebruikt.

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën, nodig voor uw productie.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van een flink aandeel aan kennis, expertise en know-how, klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa, en exporteert het deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse dat voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en plaats biedt aan maar liefst 20.000 pallets, verzekert u van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage, volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard; uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte, of (indien er bijkomende vragen zijn), nemen wij binnen deze zelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer over ons
Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z