CAS nr. 204-626-7

Diacetonalcohol

Industrial grade

Diacetonalcohol, ook wel 4-Hydroxy-4-methyl-2-pentanon of afgekort DAA, is een kleurloze heldere vloeistof die matig oplosbaar is in water. 

  • Beschikbaar in IBC, Pallet drums, Bulk, Pallet blikken
  • Molecuulformule C6H12O2
  • CAS-nummer 204-626-7
  • UN-nummer 1148
  • ADR-klasse 3
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Diacetonalcohol kent een verscheidenheid aan industriële toepassingen. Zo wordt het gebruikt bij de productie van lakken, lakverdunners, drukpasta’s en in houtbeitsen en -conserveringsmiddelen. Ook in coatingsamenstellingen voor papier en textiel wordt Diacetonalcohol gebruikt. Verder wordt de stof toegepast in hydraulische remvloeistoffen (in combinatie met castor olie), in metaalreinigingsmiddelen en bij imitatie bladgoud. Bij de vervaardiging van kunstzijde en -leer wordt Diacetonalcohol eveneens gebruikt.

Levertermijn

Diacetonalcohol is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u Diacetonalcohol exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg. Vragen over de levering van chemicaliën aan uw bedrijf? Neem contact op met onze verkoopafdeling, zij vertellen u hier graag meer over. 

ViVoChem in beeld

De verpakkingsmogelijkheden bij ViVoChem

Bij ViVoChem vinden wij het belangrijk dat chemicaliën in de juiste hoeveelheid en verpakking op de gewenste locatie worden geleverd. Veiligheid staat gedurende dit hele proces centraal. In deze video krijgt u meer informatie over de verpakkingsmogelijkheden bij ViVoChem.

Over ViVoChem

ViVoChem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van ViVoChem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover ViVoChem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van ViVoChem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij ViVoChem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept ViVoChem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij ViVoChem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij ViVoChem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z