CAS nr. 204-626-7

Diacetonalcohol

Industrial grade

“Voor uw chemische grondstoffen van aceton tot zoutzuur kunt u bij Vivochem terecht”

Bent u opzoek naar een leverancier die uw Diacetonalcohol  binnen 3 werkdagen kan afleveren? Diacetonalcohol  is direct uit voorraad leverbaar bij Vivochem en wordt snel en veilig afgeleverd op uw gewenste locatie.

Diacetonalcohol  bestellen? Vraag eenvoudig een offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u dan uw vrijblijvende offerte.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • Molecuulformule C6H12O2
 • CAS-nummer 204-626-7
 • UN-nummer 1148
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Uw B2B op het gebied van chemische distributie

Vivochem voorziet al jaren bedrijven over de hele wereld van hun benodigde chemische grondstoffen. Sinds 2006 is Vivochem 100% dochteronderneming van de BÜFA-groep en behoort het tot de chemicals divisie. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Daarom beschikken wij over een moderne transportvloot dat bestaat uit 10 vrachtwagens. Deze worden bestuurd door onze betrouwbare chauffeurs, die getraind zijn om uw chemicaliën op een veilige en duurzame manier te vervoeren.

Als B2B-partner doet Vivochem meer dan alleen het distribueren van chemische grondstoffen. Onze klanten kunnen ook bij ons terecht voor drumming en warehousing van hun chemicaliën. Ons warehouse beschikt over meer dan 900 palletplaatsen. Daarbij voldoet het ook aan alle regels omtrent ADR.

Waarom bestellen bedrijven hun Diacetonalcohol bij Vivochem?

 • U koopt uw Diacetonalcohol  in tegen de voordeligste prijs.
 • Wij beantwoorden niet alleen uw vragen. Onze medewerkers denken graag oplossingsgericht met u mee.
 • Uw Diacetonalcohol  in het buitenland ontvangen? Vivochem levert deze wereldwijd af tot aan de haven van het betreffende land.
 • U kunt 24/7 uw offerte aanvragen. U ontvangt binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte.
 • De BÜFA-groep is al klimmaatneutraal, maar hier houdt het niet op. Wij stellen jaarlijks targets stellen jaarlijks targets om de duurzaamheid te waarborgen.
 • Diacetonalcohol  of één van onze +450 andere chemicaliën, wordt afgeleverd binnen 2 tot 3 werkdagen.

Wat is Diacetonalcohol ?

Diacetonalcohol , ook wel bekend als 4-Hydroxy-4-methyl-2-pentanon of afgekort DAA, is een kleurloze heldere vloeistof die matig oplosbaar is in water. Het kent een verscheidenheid aan industriële toepassingen. Zo wordt het gebruikt bij de productie van lakken, lakverdunners, drukpasta’s en in houtbeitsen en -conserveringsmiddelen. Ook in coatingsamenstellingen voor papier en textiel wordt Diacetonalcohol  gebruikt. Verder wordt de stof toegepast in hydraulische remvloeistoffen (in combinatie met castor olie), in metaalreinigingsmiddelen en bij imitatie bladgoud. Bij de vervaardiging van kunstzijde en -leer wordt Diacetonalcohol  eveneens gebruikt.

Uw Diacetonalcohol snel ontvangen op uw locatie?

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Diacetonalcohol  kan in verschillende verpakkingen worden geleverd. Daarom vragen wij u om uw gewenste verpakkingseenheid aan te geven. Daarbij vragen we ook naar uw gewenste ordervolume. Als u het formulier hebt ingevuld, zorgen wij ervoor dat u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte ontvangt. Ook zullen wij contact met u opnemen om uw wensen en behoeften te bespreken. Zo zullen wij het ook met u hebben over de prijs en het leverproces. Bent u tevreden en gaat u akkoord? Dan levert één van onze betrouwbare chauffeurs uw Diacetonalcohol  binnen één werkdag af.

Vivochem in beeld

De juiste verpakking kiezen

Bij Vivochem bieden we veel verschillende verpakkingsmogelijkheden. Diacetonalcohol  kan worden geleverd in IBC’s, pallet drums, pallet blikken en voor nóg grotere hoeveelheden ook in Bulk. Bent u benieuwd naar al onze verpakkingsmogelijkheden? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u hier alles over vertelt.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, ViVoChem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z