CAS nr. 111-42-2

Diethanolamine

Industrial grade

“Vivochem levert Diethanolamine direct uit voorraad”

Bent u op zoek naar een leverancier met ruime voorraden en scherpe prijzen voor Diethanolamine? Dan bent u bij Vivochem  aan het juiste adres. Wij zijn dé leverancier van chemische grondstoffen en bieden snelle levering van Diethanolamine.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule C4H11NO2
 • CAS-nummer 111-42-2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Leverancier van Diethanolamine

Als toonaangevende leverancier van chemische grondstoffen biedt Vivochem een breed scala aan producten, waaronder Diethanolamine en vele andere chemicaliën. Diethanolamine is een veelgebruikt oplosmiddel en heeft diverse toepassingen in verschillende industrieën. Met meer dan 130 jaar ervaring zijn wij de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige chemische grondstoffen. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en expertise over Diethanolamine.

Bij Vivochem  kunt u rekenen op:

 • persoonlijke service en aandacht
 • flexibiliteit in de levering
 • uitgebreide kennis, expertise en knowhow.

Wat zijn de voordelen van Diethanolamine bestellen bij Vivochem?

 • Wij bieden altijd concurrerende prijzen voor Diethanolamine.
 • Onze toegewijde medewerkers staan altijd voor u klaar om mee te denken over oplossingen.
 • Snelle en flexibele levering van Diethanolamine.
 • Bij Vivochem  leveren we chemie wereldwijd, zonder grenzen.
 • Maakt u zich zorgen over de opslag van chemische grondstoffen op uw locatie? Wij bieden ruimte voor meer dan 9000 pallets in ons grote magazijn.
 • Duurzaamheid is een kernwaarde bij Vivochem  en we streven ernaar dit in al onze processen te waarborgen.

Diethanolamine bestellen? Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Diethanolamine nodig? Vraag vrijblijvend uw offerte aan! Wilt u weten wat onze prijzen en leveringsmogelijkheden zijn voor Diethanolamine? Vul dan het offerteformulier in zonder verdere verplichtingen. We vragen alleen naar uw gewenste verpakking, het gewenste order volume en uw contactgegevens. Binnen één werkdag ontvangt u scherpe prijzen van Vivochem . Wij bespreken graag met u de toepassingsmogelijkheden, levering en prijs. Na goedkeuring van de offerte gaan wij binnen 2-3 werkdagen voor u aan de slag om de chemische grondstoffen naar wens te leveren.

Vivochem in beeld

Wilt u ervaren hoe we onze klanten van dienst zijn en hoe we te werk gaan?

Ontdek dan onze faciliteiten en processen door middel van een korte impressievideo van ons warehouse in Almelo. Deze video biedt u inzicht in alles wat er gebeurt vanaf het moment dat u een bestelling plaatst, inclusief het afvullen, opslaan en distribueren van chemicaliën. Op deze manier kunt u een goed beeld krijgen van onze werkwijze en onze toewijding aan het bieden van hoogwaardige diensten aan onze klanten.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z