CAS nr. 109-60-4

n-Propylacetaat

“N-Propylacetaat en meer dan 450 andere chemische grondstoffen”

Bent u opzoek naar een leverancier die scherpe prijzen aanbiedt voor n-Propylacetaat en snel en flexibel levert? Dan is Vivochem de juiste partner voor u.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet blikken
 • Molecuulformule C5H10O2
 • CAS-nummer 109-60-4
 • UN-nummer 1276
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Kennis en ervaring in de chemiebranche

Sinds jaar en dag is Vivochem actief op het gebied van chemische distributie. Veel ervaring en een groot klantenbestand zorgen ervoor dat Vivochem over genoeg expertise en kennis beschikt om u alles te vertellen over N-propylacetaat. Wij vinden het belangrijk om uw vragen niet alleen te beantwoorden, maar ook om met u mee te denken.

Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Daarom bieden wij naast chemische distributie ook drumming en warehousing aan. Ons warehouse voldoet aan alle eisen voor het opslaan van chemische grondstoffen (ADR).

Waarom kiezen bedrijven voor Vivochem?

 • U koopt N-propylacetaat en +450 andere chemicaliën in tegen de scherpste prijzen.
 • Warehousing van chemicaliën, mag niet zomaar door iedereen worden gedaan. Vivochem beschikt over alle voorzieningen en certificaten om uw chemische grondstoffen veilig op te slaan.
 • Uw chemische grondstoffen worden standaard binnen 3 werkdagen geleverd in een UN-gekeurde verpakking.
 • Het ontvangen van N-propylacetaat in het buitenland is geen probleem. Onze on board export-team regelt alles voor u.
 • Heeft u vragen? Bij Vivochem weet u zeker dat er iemand klaarstaat om met u mee te denken.
 • Wij beschikken over een eigen transportvloot bestaande uit een 10-tal vrachtwagens. Deze worden bestuurd door onze eigen medewerkers.

Wat is N-Propylacetaat

N-Propylacetaat is een heldere, kleurloze vloeistof met een karakteristieke perengeur. Het wordt gevormd door de reactie van azijnzuur met n-propanol, met zwavelzuur als katalysator. 

N-propylacetaat wordt veel gebruikt in parfums. Daarnaast is het een veelgebruikt oplosmiddel in de lak-, verf- en chemische industrie.

Uw N-propylacetaat binnen 3 werkdagen ontvangen?

U kunt eenvoudig een offerte voor N-propylacetaat aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. U hoeft hiervoor slechts drie dingen aan te geven:

 1. Wat uw gewenste verpakking is.
 2. Wat uw ordervolume is.
 3. Uw contactgegevens.

 Zodra wij uw aanvraag binnen hebben, zorgen wij ervoor dat u binnen één werkdag een offerte ontvangt met onze prijzen voor N-propylacetaat. Wij zullen alle belangrijke zaken zoals de prijs en het leverproces met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw N-propylacetaat ontvangt op uw gewenste locatie. Wilt u het op een andere datum ontvangen? Dat kan natuurlijk worden besproken.

Vivochem in beeld

In welke verpakkingen leveren wij chemicaliën aan onze klanten?

N-propylacetaat kan worden afgeleverd in veel verschillende verpakkingen, deze zijn allemaal UN-gekeurd. Dit betekent dat al onze verpakkingen voldoen aan veiligheidsvoorschriften voor het opslaan en vervoeren van chemicaliën. In deze korte video vertelt Daniel over alle verpakkingsmogelijkheden die wij aanbieden.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar 

sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z