CAS nr. 71-23-8

n-Propanol

Industrial grade

“Binnen één werkdag een offerte ontvangen voor n-propanol?”

N-propanol, ook wel propylalcohol of 1-propanol, is één van de twee isomere alcoholen. Het kent verschillende toepassingen in onder andere chemie, cosmetica en schoonmaakmiddelen.

Vivochem levert n-Propanol in zowel technische als industriële kwaliteit afhankelijk van de toepassing. N-Propanol is een vloeistof en kan afgevuld worden door onze moderne drumming faciliteiten in IBC-Containers (1.000 Liter) en vaten (200 Liter). Het is tevens mogelijk n-Propanol in bulk te bestellen (tankwagen van 20.000 liter).

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, één van onze medewerkers helpt u graag verder.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule C3H8O
 • CAS-nummer 71-23-8
 • UN-nummer 1274
 • ADR-klasse 3
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Chemische distributie, drumming, warehousing en meer

Vivochem is al jaren dé partner voor de distributie, drumming en warehousing van chemische grondstoffen. Hierbij staat één ding centraal, onze klanten volledig ontzorgen bij chemische distributie.

Wij beschikken over een ultramoderne warehouse waarin wij uw chemische grondstoffen veilig kunnen afvullen en opslaan. Vivochem beschikt over semi-geautomatiseerde afvullijnen die voldoen aan de allerhoogste eisen. Heeft u geen plek of mag u geen chemische grondstoffen opslaan op uw eigen locatie? Vivochem beschikt over een PGS-hal met +9000 palletplaatsen.

Ook op het gebied van export, kunnen wij u volledig ontzorgen. Onze on board exportteam regelt graag alle benodigde documenten en het contact voor u. Daarbij houden we u goed op de hoogte over de status van uw bestelling.

Waarom kopen bedrijven hun chemicaliën bij Vivochem?

 • U koopt uw 1-propanol in tegen de voordeligste prijs.
 • U bent verzekerd van persoonlijk contact. Eén van onze medewerkers staat altijd voor u klaar.
 • Is het niet mogelijk om chemicaliën op te slaan op uw eigen locatie? Wij slaan uw chemicaliën op in onze moderne PGS 15 hal.
 • Wij kunnen uw chemische grondstoffen exporteren.
 • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering van 1-propanol.

Wat is 1-propanol?

N-propanol is een kleurloze, brandbare, geurige vloeistof die goed mengbaar is met water. Het wordt voornamelijk gebruikt als oplosmiddel in chemie, cosmetica en schoonmaakmiddelen. Ook wordt het gebruikt voor de bereiding van lakken en het vormen van esters en ethers.

Ontvang uw 1-propanol op uw gewenste locatie

N-propanol kan binnen drie werkdagen worden afgeleverd op uw gewenste locatie. U kunt een offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte op basis van uw gewenste verpakkingseenheid en ordervolume. Alle belangrijke zaken, zoals prijs en het leverproces, zullen met u worden besproken. Gaat u akkoord? Dan zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw 1-propanol ontvangt.

Vivochem in beeld

Uw chemicaliën geleverd in verschillende verpakkingen

Bij Vivochem heeft u verschillende verpakkingsmogelijkheden. Zo kan 1-propanol worden geleverd in IBC’s, Pallet drums, Pallet cans en Bulk. Eén ding staat vast, al deze verpakkingen zijn veilig. Ze zijn namelijk UN-gekeurd en voldoen dus aan alle veiligheidseisen. Bent u benieuwd naar onze verpakkingsmogelijkheden? Bekijk dan deze korte video waarin wij u alles uitleggen.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z