CAS nr. 10039-56-2

Natriumhypofosfiet

“Altijd scherpe prijzen en snelle levertijden”

Natriumhypofosfiet is een wit poeder dat goed oplosbaar is in water en wordt gekenmerkt door zijn hygroscopische eigenschappen. Het heeft verschillende toepassingen als reductor in de chemische industrie. Onze medewerkers hebben de juiste kennis en ervaring om uw vragen over de mogelijkheden voor uw industrie te beantwoorden en met u samen te werken.

 

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 10039-56-2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Hoe kan Vivochem u van dienst zijn?

Vivochem is al geruime tijd dé betrouwbare B2B-partner als het gaat om de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen. Onze focus ligt op het ontzorgen van onze klanten en het toevoegen van waarde in al onze werkzaamheden. Dit realiseren wij door middel van persoonlijk contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en flexibiliteit in levering.

Dankzij onze gunstige locatie op het XL Businesspark Almelo, zijn wij in staat om snel chemie te distribueren binnen de Benelux en Europa. Wilt u chemische goederen exporteren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze exportafdeling. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u verder te helpen

Waarom bestellen bedrijven Natriumhypofosfiet bij Vivochem?

·         Dankzij onze slimme inkoopmethodes kunnen wij altijd scherpe prijzen bieden voor Natriumhypofosfiet.

·         Bent u op zoek naar geschikte opslagruimte voor uw chemische grondstoffen? Onze moderne PGS-15 opslagfaciliteit biedt een veilige opslagoplossing.

·         Met ons brede aanbod van meer dan 450 chemische grondstoffen vindt u bij ons altijd wat u nodig heeft.

·         Wij versturen binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte voor Natriumhypofosfiet.

·         Wij zorgen ervoor dat uw Natriumhypofosfiet altijd in veilige UN-gekeurde verpakkingen wordt geleverd.

·         Onze gecertificeerde chauffeurs bezorgen uw Natriumhypofosfiet binnen 2-3 werkdagen op de door u gewenste locatie.

Kortom, als uw bedrijf Natriumhypofosfiet nodig heeft, biedt Vivochem scherpe prijzen, veilige opslag, een breed aanbod, snelle offertes en veilige levering.

Vraag eenvoudig uw offerte voor Natriumhypofosfiet aan

Natriumhypofosfiet is slechts één van de meer dan 450 chemische grondstoffen die wij aanbieden. Wilt u ons volledige assortiment bekijken? Neem dan een kijkje in ons productoverzicht. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor Natriumhypofosfiet is zeer eenvoudig. U geeft simpelweg aan in welke verpakking u het wenst te ontvangen, wat uw bestelvolume is en uw contactgegevens. Binnen één werkdag ontvangt u dan uw vrijblijvende offerte. Als u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat uw Natriumhypofosfiet binnen 3 werkdagen wordt afgeleverd. ondernemen.

Meer informatie
ViVoChem in beeld

Een kijkje in ons moderne warehouse

Bij Vivochem hechten wij veel waarde aan het bieden van uitstekende service aan onze klanten. Om dit te bereiken, streven wij naar persoonlijk contact en transparantie in al onze werkzaamheden. Onze faciliteiten en processen spelen hierbij een belangrijke rol. Wij zijn er trots op dat we beschikken over moderne opslagfaciliteiten en een efficiënt distributiesysteem. In de onderstaande video kunt u een korte impressie krijgen van onze warehouse en de manier waarop wij werken om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z