CAS nr. 85536-14-7

Dodecylbenzeensulfonzuur

Industrial grade

“Vivochem verzekert u van geruime kennis, expertise en know-how”

Bent u opzoek naar Dodecylbenzeensulfonzuur? Wij verkopen dit onder de merknaam Tensidol® LAS. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag. Eén van onze medewerkers neemt contact met u op en bespreekt alles met u.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule C12H25C6H5
 • CAS-nummer 85536-14-7
 • UN-nummer 2586
 • ADR-klasse 8
 • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, een gevestigde waarde in de chemiebranche

Al jaren is Vivochem actief in de chemiebranche. In deze jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgedaan. Dagelijks werken wij eraan om onze +1000 klanten te voorzien van hun benodigde chemicaliën. Daarnaast kunnen wij onze klanten ook drumming en warehousing aanbieden. Ons moderne warehouse in Almelo voldoet aan alle eisen omtrent ADR. Daarbij beschikken wij ook over de nodige certificaten en meer.

Samen met de gehele BÜFA-groep streven wij naar klimaatneutraliteit van product, industrie en transport. Dit waarborgen wij ook in al onze processen.

Waarom bestellen bedrijven hun Dodecylbenzeensulfonzuur bij Vivochem?

 • Wij verzekeren u van de meest voordelige prijzen.
 • U kunt bij Vivochem terecht voor meer dan 450 verschillende chemicaliën.
 • Bestelt u verpakkingen op basis van statiegeld? Dan komen wij de lege emballage bij u ophalen.
 • Uw Dodecylbenzeensulfonzuur in het buitenland ontvangen? Vivochem levert deze wereldwijd af in de haven van het betreffende land.
 • Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp binnen Vivochem en gehele BÜFA-groep. Daarom beschikken wij over verschillende ECO-Certificaten.
 • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering van uw Dodecylbenzeensulfonzuur.

Wat is Dodecylbenzeensulfonzuur?

Dodecylbenzeensulfonzuur of Tensidol LAS® is een anionogene oppervlakte-actieve stof. Het is een bruine viskeuze vloeistof met een sterk schuimende functie die goed oplosbaar is in water.

Het wordt dankzij zijn bevochtigende eigenschappen en goede schuimvorming, toegepast in de cleaning en personal care industrie in een uitgebreid aanbod aan detergenten, waspoeders en ontvetters.

Opzoek naar een ecologisch en duurzaam alternatief? Bekijk dan onze Tensidol® APG producten.

Ontvang binnen 1 werkdag onze scherpe prijs voor Dodecylbenzeensulfonzuur

Een vrijblijvende offerte voor Dodecylbenzeensulfonzuur vraagt u eenvoudig aan. U geeft aan in welke verpakking het wilt ontvangen. Dan vult u uw ordervolume en contactgegevens in. Vanaf daar nemen wij het werk over en ontvangt u binnen 1 werkdag uw vrijblijvende offerte met scherpe prijzen voor Dodecylbenzeensulfonzuur.

Op het moment dat u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat uw Dodecylbenzeensulfonzuur binnen 2-3 werkdagen wordt afgeleverd in de gewenste verpakking op de gewenste locatie.

Vivochem in beeld

Hoe verpakken wij chemicaliën voor onze klanten?

Dagelijks leveren wij chemicaliën aan bedrijven, verspreidt over de hele wereld. Eén van de belangrijkste punten hierbij, is de verpakking. Al onze verpakkingen zijn UN-gekeurd  Bekijk deze video om te zien wat de verpakkingsmogelijkheden zijn bij Vivochem.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z