CAS nr. 85536-14-7

Dodecylbenzeensulfonzuur

Industrial grade

Dodecylbenzeensulfonzuur of Tensidol® LAS is een anionogene oppervlakteactieve stof, ook wel surfactant, tenside of tensio-actieve stof genoemd. Het is een bruine viskeuze vloeistof met een sterk schuimende functie die goed oplosbaar is in water.

  • Beschikbaar in IBC, Pallet drums, Pallet cans, Bulk
  • Molecuulformule C12H25C6H5
  • CAS-nummer 85536-14-7
  • UN-nummer 2586
  • ADR-klasse 8
  • ADR verpakkingsgroep 3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Tensidol® LAS wordt, dankzij zijn bevochtigende eigenschappen en goede schuimvorming, toegepast in de cleaning en personal care industrie in een uitgebreid aanbod aan detergenten, waspoeders en ontvetters. Bent u echter op zoek naar een ecologisch en duurzaam alternatief? Bekijk dan de Tensidol® APG producten.

Levertermijn

Tensidol® LAS is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Wilt u Tensidol® LAS exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

ViVoChem in beeld

De verpakkingsmogelijkheden bij ViVoChem

Dagelijks leveren wij chemicaliën aan bedrijven, verspreidt over de hele wereld. Één van de belangrijkste punten hierbij, is de verpakking. Bij ViVoChem vinden wij het belangrijk dat uw chemicaliën veilig in de juiste verpakking worden geleverd. Bekijk deze video om te zien wat de verpakkingsmogelijkheden zijn bij ViVoChem.

Over ViVoChem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt ViVoChem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is ViVoChem met 130 jaar ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden ViVoChem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van ViVoChem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is ViVoChem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Meer info over wereldwijde chemische export vindt u hier.

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)556 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z