CAS nr. 7681-52-9

Natriumhypochloriet

Industrial grade

“Natriumhypochloriet is leverbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans”

Natriumhypochloriet bestellen? Vivochem levert natriumhypochloriet in 12% oplossing in verschillende kwaliteiten, afhankelijk van de toepassing. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan middels het offerteformulier hieronder. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
 • Molecuulformule NaOCl
 • CAS-nummer 7681-52-9
 • UN-nummer 1791
 • ADR-klasse 2
 • ADR verpakkingsgroep 2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is leverancier van +450 chemische grondstoffen

Vivochem, onderdeel van de BUFA-groep, is dé leverancier van chemische gronfstoffen aan bedrijven over de hele wereld. Wij leveren natriumhypochloriet en +450 chemische grondstoffen.

De molecuulformule van natriumhypochloriet is NaOCl. Andere benamingen voor verdunning van natriumhypochloriet zijn bleekloog en bleekwater (in Vlaanderen: eau de javel). De zuivere stof is een groengele vaste stof met een onaangename geur. Natriumhypochloriet reageert met organische materialen zoals bacteriën en schimmels. De organische materialen breken af en worden weggespoeld met water.

Heeft u vragen over onze natriumhypochloriet of wilt u meer informatie? Neem gerust even contact op met onze verkoopmedewerkers, zij helpen u graag verder.

Waarom klanten Natriumhypochloriet bestellen bij Vivochem?

 • Wij bieden natriumhypochloriet altijd voor scherpe prijzen.
 • Natriumhypochloriet is beschikbaar in IBC, Pallet drums, Pallet cans en Bulk.
 • Na aanvraag ontvangt u binnen één werkdag een offerte met meer informatie.
 • Geen ruimte of is uw locatie niet geschikt om chemie op te slaan? Dan is warehousing in onze moderne PGS 15 hal een goede optie voor u.
 • Wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen.
 • Onze eigen moderne transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens, wordt bestuurd door betrouwbaar personeel.

Toepassingen

Natriumhypochloriet (chloor) wordt vooral gebruikt voor oxidaties in laboratoria, maar het wordt ook veel gebruikt als huishoudmiddel. Zo wordt het toegevoegd aan schoonmaakmiddelen en wordt het gebruikt als ontsmettingsmiddel voor sanitair (5% oplossing). Ook wordt het ingezet in de waterzuivering en om zwembaden te chloreren.

Vivochem in beeld

Innovatieve oplossingen in chemische distributie, drumming, warehousing en export

Naast het distribueren van chemische grondstoffen kunnen wij uw chemische grondstoffen afvullen en opslaan in ons moderne PGS 15 hal. De natriumhypochloriet wordt afgevuld vanuit tankwagens in de door u gewenste verpakking. Vivochem beschikt over uitstekende drumming-faciliteiten.

Heeft u geen ruimte of is het uit veiligheidsredenen niet mogelijk chemicaliën op uw locatie op te slaan? Vivochem kan u van dienst zijn bij de opslag van uw chemicaliën in ons ultramoderne warehouse, voorzien dan de nieuwste technieken omtrent innovatie en veiligheid. In deze korte video vertelt Daniel over ADR opslag bij Vivochem.

Veel gestelde vragen

In welke oplossing kan natriumhypochloriet worden ingekocht bij Vivochem?

Natriumhypochloriet is beschikbaar in een 12% oplossing.

Waar kan ik de veiligheidsbladen van natriumhypochloriet vinden?

Bij het invullen van het contactformulier kunt u de veiligheidsbladen opvragen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op onze downloadpagina. Hier kunt u ook onze algemene voorwaarden vinden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Vivochem is groothandel en distributeur van chemische grondstoffen. Wij produceren of mengen chemicaliën dus niet zelf.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Vivochem levert chemische grondstoffen uitsluitend aan bedrijven. Het is dus niet mogelijk om als consument chemicaliën in te kopen.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Vivochem levert alleen grote hoeveelheden chemische grondstoffen per pallet of in Bulkleveringen. Het is dus niet mogelijk om natriumhypochloriet in kleinere verpakkingen in te kopen.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in op basis van uw wensen en behoeften.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. We bespreken samen de prijs en het leverproces.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natriumhypochloriet ontvangt.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z