CAS nr. 60-29-7

Diethylether

“Vivochem distribueert chemicaliën wereldwijd vanuit het XL Businesspark”

Bent u opzoek naar een leverancier die grote hoeveelheden Diethylether kan leveren? Dan is Vivochem de partij voor u. Diethylether kan snel en flexibel uit voorraad worden geleverd.

Diethylether bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag.

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet drums
  • CAS-nummer 60-29-7
  • UN-nummer 1155
  • ADR-klasse 3
  • ADR verpakkingsgroep 1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Een innovatieve identiteit

Al jaren staat Vivochem bekend als dé distributeur van chemische grondstoffen. Ons doel is nog steeds onveranderd; Onze klanten ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Dit doen wij door middel van een ruim assortiment van +450 chemicaliën, korte levertijden en persoonlijk contact.

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemische grondstoffen. Daarbij kunnen uw chemische grondstoffen direct worden afgevuld en worden gedistribueerd of opgeslagen in ons warehouse. Vanuit onze locatie in Almelo vertrekken onze gecertificeerde chauffeurs in vrachtwagens uit ons eigen wagenpark om uw Diethylether  op een veilige manier af te leveren.

Waarom bestellen klanten hun Diethylether bij Vivochem?

Wat is Diethylether?

Diethylether, ook wel Ethoxyethaan, Ethyloxide of Ethylether genoemd, is een kleurloze vluchtige vloeistof met een kenmerkende geur. Diethylether is slecht oplosbaar in water. Diethylether wordt veel gebruikt als organisch oplosmiddel. Het werd vroeger ook veel gebruikt als verdoving in het ziekenhuis.

Uw Diethylether snel op uw locatie ontvangen?

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. U vult uw gewenste verpakking en ordervolume in. Binnen 1 werkdag ontvangt u de offerte met onze scherpe prijzen op basis van uw verpakking en ordervolume. Wij zullen contact met u opnemen om de prijs en het leverproces te bespreken. Als alles naar wens is zetten wij alles in werking om uw Diethylether binnen 3 werkdagen af te leveren op uw gewenste locatie.

Vivochem in beeld

ADR opslag bij Vivochem

Naast het distribueren van chemische grondstoffen, kunnen chemicaliën ook worden afgevuld en opgeslagen in ons moderne PGS-hal. Wilt u weten hoe wij omgaan met uw chemicaliën? Bekijk dan deze korte video over ADR Warehousing bij Vivochem.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z