CAS nr. 87-69-4

Wijnsteenzuur

Food grade, Industrial grade

“Chemische grondstoffen snel, flexibel en veilig geleverd”

Als totaalleverancier in de chemiebranche, weten wij als geen ander dat het belangrijk is dat uw processen door blijven lopen. Daarom leveren wijnsteenzuur en alle andere chemische grondstoffen standaard binnen 3 werkdagen af.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule C4H6O6
 • CAS-nummer 87-69-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, een gevestigde waarde in de chemiebranche

Dagelijks levert Vivochem aan bedrijven uit verschillende sectoren en landen. Met veel ervaring zijn wij een gevestigde waarde. Onze kennis en expertise zorgen ervoor dat wij met u mee kunnen denken op het gebied van chemische distributie.

Ons doel is om u volledig te ontzorgen bij het inkopen van chemicaliën. Dit doen wij door u van drie dingen te verzekeren:

 1. Persoonlijk contact
 2. Flexibele leveringen
 3. Veel kennis en expertise

De voordelen van wijnsteenzuur bestellen bij Vivochem

 • U koopt wijnsteenzuur in tegen de scherpste prijzen.
 • Uw wijnsteenzuur kan worden geleverd in IBC’s, pallet cans en pallet zakken.
 • Wij kunnen uw chemicaliën warehousen in onze ADR warehouse met 9000+ palletplaatsen.
 • Chemie is wereldwijd, wij exporteren wijnsteenzuur aan landen over de hele wereld.
 • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ViVoChem. In al onze processen waarborgen wij dit.
 • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering.

Wat is wijnsteenzuur?

Wijnsteenzuur, ook wel 2,3-Dihydroxybutaandizuur, is een dicarbonzuur. Het komt natuurlijk voor in verschillende fruitsoorten, zoals druiven en bananen.  De zuivere stof is een wit kristallijn poeder, dat makkelijk oplost in water.

Wijnsteenzuur wordt onder andere gebruikt in de cosmetica, geneeskunde en de textielnijverheid. Ook wordt wijnsteenzuur gebruikt als antioxidant, en wordt het in warme klimaten gebruikt om de smaak van wijn frisser te maken.

Vivochem in beeld

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wijnsteenzuur bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen. U geeft uw gewenste verpakking, gewenste ordervolume aan en vult uw contactgegevens in. Binnen één werkdag ontvang u een vrijblijvende offerte met onze scherpe prijzen. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw wijnsteenzuur ontvangt op uw gewenste locatie.

Benieuwd naar het proces binnen onze warehouse? Bekijk dan deze korte video waarin u een impressie krijgt van alle werkzaamheden binnen ons pand in Almelo.

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z