CAS nr. 7791-18-6

Magnesiumchloride Hexahydraat

Food grade

“Magnesiumchloride hexahydraat kan direct uit voorraad worden geleverd”

Vivochem biedt magnesiumchloride hexahydraat aan in Food grade kwaliteit. Voor het bestellen van grote hoeveelheden bent u op het juiste adres. Magnesiumchloride hexahydraat is namelijk leverbaar in palletzakken (1.000 kg) en in bulk (tankwagen van 20.000 liter).

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers helpt u graag verder.

  • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 7791-18-6
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Voordelen van chemie bestellen bij Vivochem

  • U koopt magnesium hexahydraat in tegen de scherpste prijzen.
  • Wilt u magnesiumchloride hexahydraat exporteren? Wij regelen alle papieren, contact en verdere levering in de gewenste haven.
  • Naast chemische distributie, kunnen wij u ook drumming en warehousing aanbieden.
  • Voor andere chemische grondstoffen hoeft u niet verder te zoeken, wij hebben +450 chemicaliën op voorraad.
  • U ontvangt uw chemische grondstoffen altijd binnen 3 werkdagen. Een andere leverdatum is ook mogelijk in overleg.
  • Kunt u geen chemische grondstoffen opslaan op eigen locatie? Geen zorgen, wij beschikken over een grote warehouse met 9000+ palletplaatsen.

Toepassingen van magnesiumchloride hexahydraat

Magnesiumchloride wordt onder andere gebruikt voor de winning van magnesium. Daarnaast wordt magnesiumchloride toegevoegd aan levensmiddelen (E511) en wordt het gebruikt als strooizout. Tevens wordt het gebruikt in vloercementen. Magnesiumchloride hexahydraat wordt gebruikt als katalysator voor organische synthese. Het is ook een veelbelovend warmte/thermisch opslagmateriaal.

Magnesiumchloride hexahydraat snel op uw locatie ontvangen?

U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door middel van het formulier op deze pagina. Hiervoor zouden wij graag uw gewenste verpakking, ordervolume en uw contactgegevens ontvangen. Nadat u het formulier heeft ingevuld, zorgen wij ervoor dat u binnen 1 werkdag de offerte met onze scherpe prijs ontvangt. We zullen de belangrijke zaken met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw magnesiumchloride hexahydraat ontvangt.

ViVoChem in beeld

ADR opslag

Bij Vivochem doen we meer dan alleen maar het distribueren van chemicaliën. In ons magazijn worden ook chemicaliën afgevuld en opgeslagen. In deze video vertelt Daniel meer over ADR opslag bij Vivochem.

Over ViVoChem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Magnesiumchloride Hexahydraat