CAS nr. 7783-28-0

Diammoniumfosfaat

“Distributie, drumming en warehousing bij Vivochem”

Diammoniumfosfaat is direct uit voorraad beschikbaar. Bij het aanschaffen van chemische grondstoffen bij Vivochem kunnen wij u verzekeren van:

 • Persoonlijk contact
 • Flexibiliteit in de levering
 • Veel kennis en expertise

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule (NH4)2HPO4
 • CAS-nummer 7783-28-0
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

De klant staat centraal bij Vivochem

Dagelijks voorziet Vivochem bedrijven, verspreid over de hele wereld, van hun benodigde chemische grondstoffen. Met veel ervaring zijn wij een gevestigde waarde. Onze kennis en expertise zorgen ervoor dat wij met u mee kunnen denken over oplossingen voor problemen. Bij Vivochem staat u daadwerkelijk op de eerste plek. Wij zijn nooit te druk en staan altijd paraat om u te woord te staan.

Naast chemische distributie bent u bij Vivochem ook aan het juiste adres voor andere diensten. We weten dat het opslaan van chemische grondstoffen niet zomaar mag worden gedaan. Om die reden is behoren drumming en warehousing ook tot de mogelijkheden bij Vivochem.

Waarom bestellen bedrijven diammoniumfosfaat bij Vivochem?

 • Wij kunnen uw diammoniumfosfaat afleveren in veel verschillende UN-gekeurde verpakkingen.
 • U heeft uw diammoniumfosfaat snel nodig? We leveren uw chemicaliën standaard binnen 3 werkdagen bij u af.
 • Wilt u uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen? Onze export-team ontzorgt u hier volledig bij.
 • Bij Vivochem vinden we iedere klant belangrijk. Daarom hebben wij het nooit te druk voor u en denken we graag met u mee.
 • Wij voorzien u binnen één werkdag van onze prijzen en levermogelijkheden.
 • Door scherp in te kopen kunnen wij u de scherpste prijzen bieden diammoniumfosfaat.

Wat is diammoniumfosfaat?

Diammoniumfosfaat is een verbinding van ammoniumion en is een geurloos wit poeder dat oplosbaar is in water. Het wordt gebruikt als meststof. Het wordt ook gebruikt als brandvertrager.

Uw offerte voor diammoniumfosfaat vraagt u eenvoudig aan. U kiest eenvoudig in welke verpakking u het geleverd wilt hebben. Vervolgens vult u uw ordervolume en contactgegevens in. Zodra u dit heeft gedaan, zorgen wij ervoor dat u binnen één werkdag uw offerte ontvangt. Wij overleggen de prijs en levering met u. Zodra het offerte akkoord is, zorgen wij ervoor dat u binnen 2-3 werkdagen uw diammoniumfosfaat ontvangt.

Vivochem in beeld

Welke processen spelen zich af in ons warehouse?

Wij verzekeren onze klanten van goede service, persoonlijk contact en transparantie. Hiervoor zijn goede faciliteiten en processen zeer belangrijk. In deze korte video krijgt u een impressie van onze moderne warehouse en onze werkzaamheden.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van diammoniumfosfaat vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt ViVoChem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, ViVoChem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij ViVoChem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw diammoniumfosfaat ontvangt.

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z