CAS nr. 6131-90-4

Natriumacetaat Trihydraat

“Vivochem levert uw chemie in verschillende verpakkingen”

Bent u opzoek naar een leverancier voor natriumacetaat trihydraat? Dan is Vivochem de juiste partij voor u. Vivochem levert sinds jaar en dag chemie aan bedrijven uit verschillende sectoren. Natriumacetaat is in zowel vloeibare vorm als vaste vorm op voorraad.

Natriumacetaat-3-hydraat snel en flexibel ontvangen op uw gewenste locatie? Vul vrijblijvend het onderstaande offerteformulier in, onze medewerkers nemen vaak binnen een werkdag contact met u op.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • CAS-nummer 6131-90-4
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Chemicaliën transporteren volgens de ADR-wetgeving

Het distribueren van chemie vergt veel veiligheidsmaatregelen. Al onze chauffeurs zijn opgeleid om chemicaliën te mogen transporteren volgens het ADR. Lees onze blog voor meer informatie over ADR. Uw bestelling wordt altijd op de gewenst locatie geleverd. Naast natriumacetaat trihydraat levert Vivochem +450 andere chemische grondstoffen.

Waarom bestellen bedrijven hun natriumacetaat bij Vivochem?

 • U bent ervan verzekerd dat u natriumacetaat trihydraat tegen scherpe prijzen inkoopt.
 • U ontvangt uw chemische grondstoffen standaard binnen 3 werkdagen.
 • Heeft u vragen? Wij denken graag oplossingsgericht met u mee over een oplossing.
 • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Wij slaan deze graag voor u op in onze volledig uitgeruste PGS 15 hal.
 • Uw chemische grondstoffen ontvangen in het buitenland behoort ook tot onze levermogelijkheden. Onze on board exportteam helpt u hier graag bij.
 • Naast natriumacetaat-3-hydraat kunnen wij u voorzien van +450 andere chemische grondstoffen.

Wat is natriumacetaat trihydraat?

Natriumacetaat is het natriumzout van azijnzuur. De zuivere stof komt voor als kleurloze tot witte kristallen, die zeer goed oplossen in water. Het wordt onder andere gebruikt in verwarmingskussens, handwarmers en heet ijs.

Vivochem in beeld

ADR warehousing voor onze klanten

Zoals u nu weet behoort ADR warehousing ook tot diensten die wij u kunnen aanbieden. Wilt u meer weten over hoe wij chemicaliën drummen en warehousen? Bekijk dan deze korte video waarin Daniel u hier alles over vertelt.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van natriumacetaat trihydraat vinden?

De veiligheidsbladen van natriumacetaat trihydraat vraagt u eenvoudig aan door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

Onze kwaliteitscertificaten gedownload op onze downloadpagina. Hier kunnen onze algemene voorwaarden ook worden gedownload.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Wij produceren en mengen geen chemicaliën. De diensten waarvoor u bij ons terecht kan zijn, chemische distributie, drumming, warehousing en export.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Het is niet mogelijk voor consumenten om chemicaliën in te kopen bij Vivochem. Bedrijven kunnen eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Chemische grondstoffen worden uitsluitend in grote hoeveelheden verkocht. U kunt dus alleen per pallet inkopen of in bulk bij zeer grote leveringen.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in. Dit duurt slechts enkele minuten.
 2. U ontvangt binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte. Ook zullen wij contact met u opnemen.
 3. De prijs en levertijd worden met u besproken. Mocht u vragen hebben beantwoorden we deze ook.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw trihydraat ontvangt.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Natriumacetaat Trihydraat