CAS nr. 10034-99-8

Magnesiumsulfaat Heptahydraat

Food grade

“ViVoChem biedt goede service en korte levertijden”

Een snelle en flexibele levering van magnesiumsulfaat heptahydraat? Vivochem levert uw magnesiumsulfaat hetahydraat direct uit voorraad op uw gewenste locatie.

Vivochem verkoopt magnesiumsulfaat heptahydraat in food grade kwaliteit. Magnesiumsulfaat heptahydraat bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, één van onze medewerkers neemt binnen een dag contact met u op.

 • Beschikbaar in Bulk, Pallet zakken (1000 kg)
 • CAS-nummer 10034-99-8
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Chemische distributie, warehousing, drumming & export

Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen aan tal van bedrijven over de hele wereld. Naast het leveren van chemische grondstoffen vullen wij af in de gewenste verpakking en slaan chemicaliën op in ons moderne en veilige warehouse. Wilt u chemicaliën naar het buitenland exporteren? Ook dat behoort tot de diensten van Vivochem. Ons export-team helpt u hier graag verder mee.

Het transporteren van chemicaliën vergt extra veiligheidsmaatregelen. Al onze chauffeurs voldoen aan alle strenge eisen om chemicaliën over de weg te mogen transporteren (ADR).

Waarom bestellen bedrijven bij Vivochem?

 • Uw chemicaliën worden in een UN-gekeurde verpakking geleverd.
 • U bent verzekerd van scherpe prijzen voor magnesiumsulfaat heptahydraat
 • Uw chemische grondstoffen op laten slaan? Wij kunnen u warehousing in onze PGS 15 hal met beschermingsniveau 1 aanbieden.
 • Bent u opzoek naar andere chemicaliën? Geen zorgen, wij hebben +450 ander chemische grondstoffen in ons assortiment.
 • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Vivochem.
 • Uw chemische grondstoffen kunnen wereldwijd worden geleverd. Hierbij regelen wij alle transport en houden wij u op de hoogte gedurende het hele proces.

Wat is magnesiumsulfaat heptahydraat?

Magnesiumsulfaat is het magnesiumzout van zwavelzuur. Andere namen die voor magnesiumsulfaat worden gebruikt zijn bitterzout en Engels zout. De watervrije stof is een wit poeder, dat goed oplosbaar is in water. De meest voorkomende vorm is het heptahydraat, dat ook wel epsomzout wordt genoemd. Magnesiumsulfaat heptahydraat komt in de natuur voor als het mineraal epsomiet. Magnesiumsulfaat heptahydraat wordt veel gebruikt in badzout, scrubs, spierverslappers en pijnstillers. Ook wordt magnesiumsulfaat heptahydraat gebruikt voor tuinieren en om de magnesiumconcentratie in zeewateraquaria op peil te houden.

Vivochem in beeld

Vrijblijvend onze levermogelijkheden en prijzen ontvangen?

Een vrijblijvende offerte vraagt u bij Vivochem binnen een minuut aan door het formulier op deze pagina in te vullen. U vult uw ordervolume en contactgegevens in en laat eventueel een opmerking achter. Binnen één werkdag ontvangt u dan uw vrijblijvende offerte scherpe prijs voor magnesiumsulfaat heptahydraat. Alles wordt met u besproken. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat uw chemische grondstoffen worden geleverd op de gewenste locatie. 

Bent u benieuwd naar hoe dit eruit ziet? Bekijk dan deze korte video waarin u een impressie krijgt van de werkzaamheden in onze warehouse te Almelo.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van magnesiumsulfaat heptahydraat vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo snel mogelijk het juiste veiligheidsblad opsturen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier kunt u ook onze algemene voorwaarden vinden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Vivochem is distributeur van chemicaliën. Wij produceren of mengen dus geen chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, Vivochem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Vivochem levert alleen in grote hoeveelheden aan bedrijven. Daarom bieden wij chemische grondstoffen alleen per pallet aan.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken zaken als de prijs en het leverproces met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw magnesiumsulfaat heptahydraat ontvangt.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)556 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z

Magnesiumsulfaat Heptahydraat