CAS nr. 231-900-3

Calciumsulfaat

Food grade, Industrial grade

“Vivochem levert chemicaliën uit verschillende sectoren op uw gewenste locatie”

Bent u opzoek naar de Food grade of Industrial grade variant van calciumsulfaat? Vivochem biedt beide varianten aan tegen de voordeligste prijzen.

Wilt u calciumsulfaat bestellen? Vraag een offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Binnen één dag ontvangt u deze.
 

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
  • CAS-nummer 231-900-3
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Uw B2B-partner voor chemische distributie en meer

Vivochem beschikt over veel ervaring op het gebied van chemische distributie. Daarom weten wij waar onze klanten behoefte aan hebben. Ons doel is om onze klanten stuk voor stuk te ontzorgen door middel van goed contact, personeel en faciliteiten. 

Naast chemische distributie is het mogelijk om uw chemicaliën door ons te laten drummen en warehousen. Dit is mogelijk door onze moderne warehouse die is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Over veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze PGS hal heeft beschermingsniveau 1, oftewel het hoogste beschermingsniveau. 

Wilt u uw chemische grondstoffen ontvangen in het buitenland? Geen probleem, onze on board exportteam helpt u hier graag mee.

Waarom kopen bedrijven calciumsulfaat bij Vivochem?

  • U kunt calciumsulfaat bestellen voor voordelige prijzen.
  • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Geen zorgen, wij slaan deze graag voor u op in onze moderne PGS hal.
  • De veiligheid wordt gewaarborgd bij transport. Uw calciumsulfaat wordt afgeleverd door onze eigen gekwalificeerde chauffeurs in een veilige UN-gekeurde verpakking geleverd op uw locatie.
  • Naast calciumsulfaat kunnen wij u nog +450 chemische grondstoffen aanbieden.
  • Uw chemische grondstoffen kunnen worden opgeslagen in onze moderne PGS hal met meer dan 9000 palletplaatsen.
  • Uw calciumsulfaat wordt binnen 3 werkdagen afgeleverd op uw gewenste locatie.

Wat is calciumsulfaat?

Calciumsulfaat, of calciumsulfaat dihydraat (gips) is een kleurloze tot witte vaste kristallijne stof en is goed oplosbaar in water. De voedingsgeschikte variant (foodgrade) wordt aangeduid met het E-nummer E 516. Calciumsulfaat kent veel verschillende toepassingen in verschillende sectoren. Denk hierbij aan toepassingen in de geneeskunde, tandheelkunde, landbouw etc.

Een offerte aanvragen voor calciumsulfaat?

Wilt u calciumsulfaat inkopen voor uw bedrijf tegen een scherpe prijs en een snelle levering? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag. Dit kunt u doen door middel van het formulier op deze pagina. U kunt makkelijk aangeven in welke verpakkingséénheid uw calciumsulfaat wilt ontvangen. In dit geval kan er slechts worden gekozen voor palletzakken. Vervolgens kunt u aangeven wat uw ordervolume is. Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, klikt u op verzenden. Binnen 1 werkdag ontvangt u uw vrijblijvende offerte-aanvraag. Samen met u overleggen we de prijzen en levermogelijkheden. Zodra deze akkoord is ontvangt u binnen 2-3 werkdagen uw calciumsulfaat.

ViVoChem in beeld

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vivochem voorziet bedrijven, verspreid over de hele wereld, dagelijks van chemische grondstoffen. Daarbij kunnen wij chemische grondstoffen ook afvullen en opslaan voor onze klanten. Bent u benieuwd naar dit proces? Bekijk dan deze korte video waarin u een impressie krijgt van onze warehouse in Almelo.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z