CAS nr. 56-81-5

Glycerine

Food grade, Industrial grade, Feed grade

“Glycerine is leverbaar in verschillende kwaliteiten en oplossingen”

Vivochem levert verschillende kwaliteiten en oplossingen glycerine, waaronder ruwe glycerine, non GMO glycerine en technische glycerine. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan bij Vivochem.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • Molecuulformule C3H8O3
  • CAS-nummer 56-81-5
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, daar zit chemie in!

Bent u opzoek naar een partner die chemische grondstoffen kan leveren? Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen aan bedrijven over de hele wereld. Met een leverprogramma van +450 chemische grondstoffen leveren wij aan veel bedrijven met verschillende toepassingen. Naast distributie bieden wij de mogelijkheid om chemische grondstoffen voor u af te vullen en op te slaan in ons warehouse.

Glycerine of glycerol is een viskeuze kleurloze vloeistof met een zoete smaak en is matig tot goed oplosbaar in water. De voedingsgeschikte variant wordt aangeduid met het E-nummer E 422.

Waarom klanten glycerine bestellen bij Vivochem

  • Onze glycerine is beschikbaar in verschillende kwaliteiten en oplossingen.
  • Naast glycerine kunnen wij +450 chemische grondstoffen uit voorraad leveren.
  • Heeft u vragen over uw levering? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar!
  • Geen ruimte of geen geschikte locatie om chemicaliën op te slaan? Wij bieden ook warehousing aan in onze moderne PGS 15 hal.
  • Na uw offerte aanvraag nemen wij binnen één werkdag contact met u op.
  • Glycerine is beschikbaar in IBC containers, pallet drums en pallets cans.

Toepassingen

Voor industriële toepassingen wordt glycerine voornamelijk ingezet als softener en anti-vriesmiddel. In de medische industrie kent glycerine toepassingen als additief in o.a. hoestdrank en vaccins omwille van de gladmakende en verzachtende eigenschappen waarover het beschikt. De personal care industrie gebruikt de stof als vochtvasthoudend middel in cosmetica zoals tandpasta, shampoo, handcrème en zeep. Glycerine verlaagt de oppervlaktespanning van water en zit daarom ook vaak in bellenblaasvloeistof.

In de levensmiddelenindustrie (food) wordt glycerine vaak gebruikt als oplosmiddel of zoetmaker in o.a. snoep, gebak en margarine. Ook in de voedermiddelenindustrie (feed) wordt (ruwe) glycerine ingezet als conserveermiddel.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met onze verkoopmedewerkers of vraag het veiligheidsblad/ MSDS op.

Wilt u meer informatie ontvangen of direct een prijs ontvangen?

Offerte aanvragen? Vul het formulier in op deze pagina. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een offerte met prijs op basis van de gewenste hoeveelheid en verpakking. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag om de glycerine op het gewenste moment te leveren bij u op locatie. Onze minimale levertijd bedraagt 2-3 werkdagen.

Heeft u nog vragen over de levering? Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vivochem in beeld

ADR Warehousing voor onze klanten

Naast het distribueren van chemische grondstoffen, kunnen chemicaliën worden afgevuld en opgeslagen in het moderne warehouse van Vivochem. In deze video legt Daniël meer uit over onze ADR Warehousing

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan onze exportpagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over al onze verpakkingen komt u te weten in deze video waarin wij alles vertellen over onze verpakkkingsmogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen voor toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z