CAS nr. 231-298-2

Magnesiumsulfaat

Food grade, Industrial grade, Feed grade

Magnesiumsulfaat is het magnesiumzout van zwavelzuur. Andere namen die voor magnesiumsulfaat worden gebruikt zijn bitterzout, Engels zout en epsomzout. Het is een wit poeder, dat goed oplosbaar is in water.

VivoChem verkoopt magnesiumsulfaat in food grade, industrial grade en feed grade kwaliteit. Magnesiumsulfaat bestellen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan, onze medewerkers helpen u graag met het bepalen van het juiste product.

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg), BigBag
  • CAS-nummer 231-298-2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Toepassingen

Magnesiumsulfaat wordt gebruikt als additief in de voedingsindustrie (E518). Bij gebruik in normale doses zijn er geen bijwerkingen, maar in grotere doses kan magnesiumsulfaat laxerend werken. Het kan daarom voorgeschreven worden als voorbereiding op een darmonderzoek, omdat het van belang is dat de darmen dan volledig leeg zijn. Daarnaast kent magnesiumsulfaat verschillende toepassingen bij het tuinieren alsook chemische toepassingen.

Levertermijn

Magnesiumsulfaat is leverbaar uit voorraad. Na ontvangst van de order is de standaard levertermijn 2-3 werkdagen (Benelux). Magnesiumsulfaat is leverbaar in Pallet zakken en in Bigbags. Wilt u magnesiumsulfaat exporteren? Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg. Vragen over de levering van chemicaliën aan uw bedrijf? Neem contact op met onze verkoopafdeling, zij vertellen u hier graag meer over. 

ViVoChem in beeld

Sfeerimpressie ViVoChem

Dagelijks zijn wij druk bezig om onze klanten blij te maken met onze producten en diensten. Bekijk deze korte video om te zien wat zich afspeelt binnen de muren van ViVoChem. Wilt u meer zien? Neem dan een kijkje op onze video pagina.

Over ViVoChem

ViVoChem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij ViVoChem? Klik dan op deze link.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert ViVoChem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert VivoChem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op deze pagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z