CAS nr. 231-298-2

Magnesiumsulfaat

Food grade, Industrial grade, Feed grade

“Magnesiumsulfaat is direct uit voorraad leverbaar”

Magnesiumsulfaat is het magnesiumzout van zwavelzuur. Andere namen die voor magnesiumsulfaat worden gebruikt zijn bitterzout, Engels zout en epsomzout. Het is een wit poeder, dat goed oplosbaar is in water.

Vivochem biedt magnesiumsulfaat aan in food grade, industrial grade en feed grade. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan, onze medewerkers helpen u graag verder.

 • Beschikbaar in BigBag, Pallet zakken (1000 kg)
 • CAS-nummer 231-298-2
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem is dé leverancier van chemische grondstoffen

Veel bedrijven zijn afhankelijk van chemische grondstoffen om hun proces te kunnen continueren. Vivochem is leverancier van chemische grondstoffen. Om onze klanten te ontzorgen bij het inkopen van chemicaliën, hanteren wij korte levertijden en houden we onze klanten altijd op de hoogte van de status van de bestelling. Onze gecertificeerde chauffeurs zijn ervaren in het rijden met gevaarlijke stoffen (ADR) en komen bij u op locatie leveren. 

Wilt u graag meer informatie over hoe wij chemicaliën distribueren? Neem gerust contact op met onze verkoopmedewerkers, zij helpen u graag verder.

Waarom kopen bedrijven hun chemicaliën bij Vivochem in?

 • U bent ervan verzekerd dat u nooit te veel betaalt, wij bieden standaard scherpe prijzen.
 • Vivochem streeft naar klimaatneutraliteit van product, industrie en transport. Dit is terug te zien in al onze processen.
 • Chemische producten kunnen in de door u gewenste verpakking afgevuld worden. Deze verpakkingen zijn allemaal UN-gekeurd.
 • Uw chemische grondstoffen veilig op laten slaan? Bij Vivochem kunnen wij de volgende ADR-klassen veilig voor u opslaan: 3, 4.1, 5.1, 6.1, 8 en 9.
 • Uw magnesiumsulfaat wordt binnen 3 werkdagen veilig en verantwoord afgeleverd door ons gekwalificeerde personeel.
 • Heeft u behoefte aan andere chemische grondstoffen? Wij bieden meer dan 450 chemicaliën aan.

Scherpe prijzen ontvangen voor magnesiumsulfaat?

Om onze scherpe prijzen te ontvangen, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen via het formulier op deze pagina. U vult uw gewenste verpakking, ordervolume en uw contactgegevens in en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Eén van onze medewerkers zal contact met u opnemen en alles met u bespreken. Als u akkoord gaat, zetten wij alles in werking om uw magnesiumsulfaat binnen 3 dagen veilig af te leveren op uw gewenste locatie. Wilt u uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen? Onze on board export-team regelt dit graag voor u.

Vivochem in beeld

Wat kunnen wij u bieden?

Dagelijks zijn wij druk bezig om onze klanten blij te maken met onze producten en diensten. Wilt u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan deze korte video waarin u een impressie krijgt van onze werkzaamheden vanuit onze warehouse in Almelo.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van magnesiumsulfaat vinden?

De veiligheidsbladen kunt u eenvoudig opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Onze algemene voorwaarden kunt u op dezelfde pagina vinden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Vivochem produceert en mengt geen chemicaliën. U kunt naast chemische distributie ook bij ons terecht voor drumming, warehousing en export.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Vivochem is een B2B leverancier. Bedrijven kunnen een offerte aanvragen om onze prijzen te ontvangen.

Is het mogelijk om chemische grondstoffen in kleinere verpakkingen te bestellen?

Vivochem biedt alleen grote hoeveelheden chemicaliën aan. Om deze reden is het alleen mogelijk om per pallet of in bulk te betalen.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in, dit duurt slechts enkele minuten.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij nemen contact met u op om samen de prijs en het leverproces te bespreken.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw magnesiumsulfaat ontvangt.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z