CAS nr. 527-07-1

Natriumgluconaat

“Uw natriumgluconaat afgeleverd op uw gewenste locatie”

Natriumgluconaat nodig in uw proces? Zoek dan niet verder, Vivochem levert grote hoeveelheden natriumgluconaat. Ook voor andere chemische grondstoffen bent u op het juiste adres. Ons assortiment bestaat namelijk uit +450 chemische grondstoffen.

 • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg)
 • Molecuulformule C6H11NaO7
 • CAS-nummer 527-07-1
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Gevestigde waarde in de chemiebranche

Dagelijks vertrouwen bedrijven uit verschillende landen en sectoren op onze chemische grondstoffen. Daarnaast kunnen wij in onze moderne warehouse ook drumming en warehousing aanbieden.

Wij beschikken over uitstekende faciliteiten om onze klanten te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Zo Beschikt Vivochem over een eigen transportvloot, bestaande uit een 10-tal vrachtwagens. Deze worden bestuurd door ons gecertificeerd personeel. Deze weten hoe zij veilig en verantwoord met chemische grondstoffen om moeten gaan.

Uw chemische grondstoffen kunnen wereldwijd worden afgeleverd. Onze on board export-team ontzorgt u volledig. Hoe? Door u te voorzien van alle vereiste papieren, de gehele transport voor u te regelen en u van alle ontwikkelingen rondom de levering op de hoogte te houden.

Waarom bestellen bedrijven hun natriumgluconaat bij Vivochem?

 • U bent verzekerd van scherp geprijsde natriumgluconaat en andere chemische grondstoffen.
 • Uw chemische grondstoffen worden standaard geleverd in een veilige UN-gekeurde verpakking.
 • Er staat altijd een medewerker voor u klaar die al uw vragen beantwoordt en met u meedenkt.
 • U ontvangt uw natriumgluconaat standaard binnen 3 werkdagen. Andere leverdatum is in overleg mogelijk.
 • Wilt u uw natriumgluconaat in het buitenland ontvangen? Geen zorgen, wij leveren deze wereldwijd af.
 • Wij slaan uw chemicaliën graag voor u op in onze volledig uitgeruste PGS-hal met +9.000 palletplaatsen.

Wat is natriumgluconaat?

Natriumgluconaat is het natriumzout van gluconzuur. Het is in droge vorm een witgrijs kristallijn poeder, dat erg goed oplost in water.  

Natriumgluconaat wordt veel gebruikt in textielververijen en drukkerijen. In de bouwindustrie wordt het ingezet als bindingsvertrager en plastificeermiddel voor beton. Het wordt ook gebruikt als reinigingsmiddel voor stalen oppervlakken en glazen flessen. Natriumgluconaat is tevens een voedingsmiddelenadditief (E576).

Snel uw natriumgluconaat ontvangen op uw locatie?

Natriumgluconaat kan binnen 3 werkdagen worden geleverd op uw gewenste locatie. U kunt een offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. De offerte is geheel vrijblijvend en u ontvangt deze binnen één werkdag. Wij zullen alle belangrijke zaken zoals prijs en de levering met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zetten wij alles in werking om uw natriumgluconaat bij u af te leveren.

Vivochem in beeld

Benieuwd hoe wij te werk gaan in onze warehouse?

Bij Vivochem staat de klant op de eerste plek. Daarom is ons doel om onze klanten te ontzorgen op het gebied van chemische distributie. Wilt u zien hoe onze service er in de realiteit uitziet? Bekijk dan deze korte video waarin u een beeld krijgt van elle werkzaamheden die zich afspelen in onze moderne warehouse.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de veiligheidsbladen van natriumgluconaat vinden?

De veiligheidsbladen kunt u opvragen door het contactformulier in te vullen.

Waar kan ik de kwaliteitscertificaten vinden?

De kwaliteitscertificaten kunt u vinden op de downloadpagina. Hier vindt u overigens ook onze algemene voorwaarden.

Produceert of mengt Vivochem chemische grondstoffen?

Nee, ViVoChem is distributeur van chemische grondstoffen.

Kan ik dit product als consument online bestellen?

Nee, Vivochem is een groothandel en heeft geen webshop. Het is niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. U kunt een offerte aanvragen door het offerte aanvraag formulier op deze pagina in te vullen.

Hoe werkt het bestelproces bij Vivochem?

Het bestelproces is als volgt:

 1. U vult het offerteformulier in.
 2. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte en nemen we contact met u op.
 3. Wij bespreken alle belangrijke zaken met u.
 4. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natriumgluconaat ontvangt.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z