CAS nr. 108-32-7

Propyleencarbonaat

“Vivochem levert al uw benodigde chemicaliën snel en flexibel op uw gewenste locatie”

Propyleencarbonaat is op voorraad en kan binnen 2-3 werkdagen worden geleverd op uw gewenste locatie. Vivochem is al jaren dé distributeur van propyleencarbonaat en +450 andere chemische grondstoffen. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijk contact, korte levertijden en flexibiliteit.

Propyleencarbonaat wordt geleverd in IBC, cans, stalen vaten en voor zeer grote hoeveelheden in Bulk. Propyleencarbonaat bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag.

  • Beschikbaar in Bulk, IBC, Pallet drums, Pallet cans
  • CAS-nummer 108-32-7
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Uw ervaren partner voor chemische distributie

De chemiebranche vereist enige kennis. Wij weten als geen ander dat chemicaliën bij veel bedrijven aan de basis staan voor processen. Met meer dan veel ervaring en know-how weten wij precies hoe wij u kunnen ontzorgen op het gebied van chemische distributie.

Hoe wij dit doen? Er wordt wel eens gezegd “een goed begin is het halve werk.” In onze warehouse, gelegen aan het XL Businesspark in Almelo, bereiden onze medewerkers alles voor. Deze zorgen ervoor dat de chemische grondstoffen in een veilige UN-gekeurde verpakking worden verpakt en laden deze in de vrachtwagens. Een moderne transportvloot, bestaande uit 10 vrachtwagens, bestuurd door betrouwbaar personeel, zorgt er dan voor dat uw chemicaliën veilig worden afgeleverd op de gewenste plek. Op onze locatie kunnen wij ook drumming en warehousing aanbieden.

De voordelen van het inkopen van Propyleencarbonaat bij Vivochem

  • U bent verzekerd van een scherpe prijs voor Propyleencarbonaat.
  • Heeft u een vraag? Eén van onze medewerkers staat altijd voor u klaar en denkt graag met u mee.
  • Opzoek naar een ander product? Ons assortiment bestaat uit +450 chemische grondstoffen.
  • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op eigen locatie? Wij slaan deze graag voor u op in onze volledig uitgeruste warehouse in Almelo.
  • Uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen? Ons export-team voorziet u van de vereiste formulieren, handelt het contact af en zorgt voor het transport naar uw gewenste locatie
  • U bent verzekerd van een snelle en flexibele levering van Propyleencarbonaat. Wij leveren standaard binnen 3 werkdagen.

Wat is Propyleencarbonaat?

Propyleencarbonaat is een kleurloze vloeistof zonder geur. Het is goed op te lossen in water en wordt daarom als oplosmiddel gebruikt in veel toepassingen. Propyleencarbonaat wordt ook verwerkt in verschillende verwijderaars zoals ver- en nagellak verwijderaars.

Vivochem in beeld

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Propyleencarbonaat

Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen en levermogelijkheden voor Propyleencarbonaat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte. Zodra u akkoord gaat, zetten wij alles in werking en zorgen wij dat u binnen 3 werkdagen uw Propyleencarbonaat op de gewenste locatie ontvangt.

Onze medewerkers werken dagelijks hard achter de schermen om ervoor te zorgen dat bedrijven, verspreid over verschillende sectoren, hun chemische grondstoffen ontvangen. Onze gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw Propyleencarbonaat ontvangt. Wilt u weten hoe wij voor onze klanten te werk gaan? Bekijk dan deze korte video waarin u een impressie krijgt van alle werkzaamheden die zich afspelen in onze warehouse in Almelo.

 

Over Vivochem

Vivochem, ooit gestart als “Visser Vogelzang Chemie BV” en sinds 2011 onderdeel van de internationale BÜFA-groep, is dé B2B-partner wat betreft de distributie, opslag, drumming en export van chemische grondstoffen.

Bedrijven uit een diversiteit aan sectoren vertrouwen dagelijks op de producten en diensten van Vivochem. Het persoonlijke contact, de mogelijkheid tot outsourcing van chemische goederen en de flexibiliteit in levering behoren tot de top 3 added values waarover Vivochem volgens haar afnemers beschikt.

De locatie van Vivochem, aan het XL Businesspark Almelo, is uiterst gunstig gelegen voor een snelle distributie van chemie binnen de Benelux en Europa. Ook voor de wereldwijde export van chemicaliën bent u bij Vivochem aan het juiste adres; gesitueerd vlakbij de logistieke hotspot “Port of Twente” verscheept Vivochem uw chemische producten snel en accuraat. Meer weten over de exportmogelijkheden bij Vivochem? Bekijk dan deze pagina.

Welke (groot)verpakking u ook zoekt, Vivochem zorgt voor het juiste product, in de juiste verpakking. Moet uw locatie aan strikte veiligheidsnormen voldoen? Wellicht is de Varibox een oplossing. Meer over onze verpakkingen komt u te weten in deze video.

Offerte aanvragen bij Vivochem? Dat kunt u eenvoudig online door het formulier op een productpagina in te vullen, of via het algemene contactformulier. Een vrijblijvende offerte wordt u binnen één werkdag toegestuurd. Hebben wij nog bijkomende informatie nodig voor het opmaken van de offerte, dan contacteren wij u eerst.

Vragen of opmerkingen?
Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z