CAS nr. 144-55-8

Natriumbicarbonaat

“Natriumcarbonaat wordt direct uit voorraad bij u afgeleverd”

Natriumbicarbonaat staat bekend als natriumwaterstofcarbonaat en baksoda en kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Wilt u natriumbicarbonaat snel op locatie ontvangen? Geen zorgen, wij leveren binnen 3 werkdagen. 

Natriumwaterstofcarbonaat bestellen? Vul het offerte formulier in en ontvang binnen één werkdag uw vrijblijvende offerte.

  • Beschikbaar in Pallet zakken (1000 kg), BigBag
  • CAS-nummer 144-55-8
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Dé B2B-partner voor distributie, warehousing, drumming en export van chemische grondstoffen

Vivochem is al een lange tijd actief in de chemiebranche. Dagelijks voorzien wij bedrijven verspreid over de hele wereld van benodigde chemische grondstoffen.

Onze ultramoderne warehouse beschikt over +9000 palletplaatsen. Uw chemische grondstoffen zijn bij ons in goede handen. Al onze medewerkers beschikken namelijk over de juiste certificaten om veilig en verantwoord om te gaan met uw chemische grondstoffen. Benieuwd naar drumming en warehousing bij Vivochem? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, zij beantwoorden graag al uw vragen.

De voordelen van het bestellen van chemicaliën bij Vivochem

  • U betaalt nooit teveel, wij zorgen ervoor dat wij natriumbicarbonaat aanbieden tegen de scherpste prijzen.
  • Is het niet mogelijk om chemische grondstoffen op te slaan op uw eigen locatie? Laat deze opslaan in onze moderne PGS hal.
  • Uw chemische grondstoffen worden geleverd in een veilige UN-gekeurde verpakking.
  • Uw natriumwaterstofcarbonaat in het buitenland ontvangen? Onze export team helpt u hier  graag mee.
  • Heeft u vragen over uw levering? Eén van onze medewerkers staat altijd voor u klaar en denkt graag met u mee.
  • Wilt u uw natriumwaterstofcarbonaat snel ontvangen? Wij leveren deze binnen 3 werkdagen bij u af.

Wat is natriumwaterstofcarbonaat?

Natriumwaterstofcarbonaat is een minerale stof dat van nature voorkomt in gesteente. Het  staat ook wel bekend als natriumwaterstofcarbonaat, zuiveringszout, maagzout, dubbel koolzure soda, baksoda, of E500 genoemd. Het is multifunctioneel en kan dus voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt.

ViVoChem in beeld

Een snelle levering van natriumwaterstofcarbonaat

Natriumbicarbonaat bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan door het formulier op deze pagina in te vullen. U geeft uw gewenste verpakking, gewenste ordervolume aan en vult uw contactgegevens in. Binnen één werkdag ontvang u een vrijblijvende offerte. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw natriumwaterstofcarbonaat ontvangt op uw gewenste locatie.

Benieuwd naar het proces binnen onze warehouse? Bekijk dan deze korte video waarin u een impressie krijgt van alle werkzaamheden op onze locatie in Almelo.

Over Vivochem

Vivochem is dé B2B-partner voor een uitgebreid aanbod aan basischemicaliën.
Met ruim 130 jaar ervaring in de chemische distributie bent u verzekerd van geruime kennis, expertise en know-how. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw processen. Een kijkje achter de schermen bij Vivochem? Bekijk dan deze impressievideo van onze warehouse in Almelo.

Vanuit het XL Businesspark, gelegen aan de logistieke hotspot "Port of Twente", distribueert Vivochem basischemie in de Benelux en delen van Europa. Daarnaast exporteert Vivochem deze chemische grondstoffen ook wereldwijd. Meer info over wereldwijde export van chemicaliën vindt u op onze exportpagina.

Een breed pakket aan chemie, in te delen in zuren, basen, glycolen, amines, fosfaten, oplosmiddelen, ftalaten, peroxides en surfactants, wordt veilig en verantwoord opgeslagen in een ruim warehouse. Ons warehouse voldoet aan alle strenge eisen omtrent ADR-opslag en heeft plaats voor maar liefst 9000 pallets. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle, veilige en flexibele levering van uw producten.

De producten kunnen worden geleverd in diverse soorten verpakkingen, zowel op basis van statiegeld (het duurzame en milieuvriendelijke alternatief) als inclusief emballage. Onze verpakkingen zijn volledig afgestemd op kwaliteit, veiligheid en uiteraard uw behoefte. Ook voor bulkleveringen per volle tankwagen kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze verpakkingen? Bekijk dan deze video met al onze verpakkingsmogelijkheden.

U kunt 24/7 eenvoudig online een offerteaanvraag indienen. U ontvangt gegarandeerd binnen één werkdag een vrijblijvende offerte. Indien er bijkomende vragen zijn nemen wij binnen diezelfde termijn contact met u op. Vrijwel alle chemicaliën zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden doorgaans geleverd binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Persoonlijk contact, stabiele kwaliteit en een flexibele levering; de added value die de continuïteit van uw proces of productie waarborgt. Want daar draait het om: samen succesvol ondernemen.
 

Behoefte aan meer chemische grondstoffen?

Ook voor chemische grondstoffen met toepassingen in andere sectoren kunt u bij ons terecht:

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. Vivochem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z