CAS nr. 872-50-4

n-Methylpyrrolidon

Industrial grade

“Uw chemicaliën op een veilige en verantwoorde manier afgeleverd”

Bent u opzoek naar een leverancier die uw chemische grondstoffen snel en flexibel aflevert? Wij leveren n-methylpyrrolidon (NMP) in verschillende verpakkingen. N-methylpyrrolidon is beschikbaar in IBC-containers, drums en in pallet blikken. Wilt u in grotere hoeveelheid geleverd krijgen? Dat behoort ook tot de mogelijkheden! Wij leveren namelijk ook in bulk (tankwagen 20.000 ltr.). Wilt u meer informatie over onze N-methylpyrrolidon? Vul het offerte formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

 • Beschikbaar in IBC, Pallet drums, Bulk, Pallet blikken
 • Molecuulformule C5H9NO
 • CAS-nummer 872-50-4
 • UN-nummer 1993
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens

Vivochem, meer dan een totaalleverancier

Dagelijks vertrouwen bedrijven uit verschillende sectoren en landen op onze chemische grondstoffen. Naast n-methylpyrrolidon kunnen wij u meer dan 450 andere chemische grondstoffen aanbieden. 

Wij weten als geen ander dat chemische grondstoffen belangrijk zijn voor veel processen. Daarom hanteren wij zeer korte levertijden (max. 3 werkdagen). Daarbij kunnen wij ook uw chemische grondstoffen drummen en warehousen in onze moderne warehouse. 

Wilt u uw chemische grondstoffen in het buitenland ontvangen. Geen zorgen, wij kunnen uw n-methylpyrrolidon ook exporten. Levertermijnen en haven van ontvangst in overleg.

Waarom bestellen bedrijven bij Vivochem?

 • Wij kunnen n-methylpyrrolidon in verschillende verpakkingen voor u afvullen.
 • Bestelt u de verpakkingen op basis van statiegeld? Dan komen wij de lege emballage bij u ophalen.
 • Bent u meer chemische grondstoffen benodigd? Wij hebben een ruim aanbod van +450 chemicaliën.
 • U kunt eenvoudig een offerte aanvragen via het formulier op deze pagina, wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
 • Wij hanteren een standaard levertermijn van 2-3 werkdagen.
 • Geen geschikte ruimte om chemie op te slaan? Laat uw chemische grondstoffen opslaan in ons moderne warehouse.

Wat is n-methylpyrrolidon?

NMP is een stabiel oplosmiddel met een hoog kookpunt. Deze kleurloze stof met een kenmerkende geur wordt geel bij verhitting. 1-methyl-2-pyrrolidon wordt bereid door y-butyrolacton te laten reageren met methylamine.

NMP heeft een verscheidenheid aan toepassingen, maar het wordt voornamelijk toegepast als oplosmiddel in bijvoorbeeld verfafbijtmiddel, coating-verwijderaars, lijm, reinigingsmiddelen en inkten. Belangrijke eigenschappen van NMP zijn het hoge kookpunt en de stabiliteit.

Ontvang uw NMP binnen 3 werkdagen

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door het formulier op deze pagina in te vullen. U hoeft slechts drie dingen aan te geven:

 1. Wat uw gewenste verpakking is.
 2. Wat uw ordervolume is.
 3. Uw contactgegevens.

Zodra wij uw aanvraag binnen hebben, zorgen wij ervoor dat u binnen één werkdag een offerte ontvangt met onze prijzen voor NMP. Wij zullen alle belangrijke zaken zoals de prijs en het leverproces met u bespreken. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 3 werkdagen uw NMP ontvangt op uw gewenste locatie. Wilt u het op een andere datum ontvangen? Dat kan natuurlijk worden besproken.

In welke verpakkingen leveren wij chemicaliën aan onze klanten?

N-methylpyrrolidon kan worden afgeleverd in veel verschillende verpakkingen, deze zijn allemaal UN-gekeurd. Dit betekent dat al onze verpakkingen voldoen aan veiligheidsvoorschriften voor het opslaan en vervoeren van chemicaliën. In deze korte video vertelt Daniel over alle verpakkingsmogelijkheden die wij aanbieden.

Over Vivochem

Chemie is een essentieel onderdeel van uw productie. Of het nu gaat om de ontvetter van uw machines, of om de chemie tussen uw medewerkers; als B2B-partner zorgt Vivochem voor de chemie in uw bedrijf.

Wat betreft de distributie van chemicaliën is Vivochem  met veel ervaring een gevestigde waarde in de chemische sector. Kennis, know-how, persoonlijk contact en flexibele leveringen onderscheiden Vivochem van andere spelers op de markt.

Gelegen aan de “Port of Twente” op business park XL, brengt het ADR warehouse van Vivochem dagelijks een 100tal gemotiveerde medewerkers op de been om uw chemische producten veilig, verantwoord en naar wens af te leveren op uw locatie.

Een uitgebreid assortiment aan basischemicaliën, onder te verdelen in o.a. zuren, basen, glycolen, fosfaten, solventen, surfactants en peroxiden staat klaar om te worden uitgeleverd in de door u gewenste verpakking. Meer weten over de beschikbare verpakkingen? Bekijk dan deze korte video waarin wij meer vertellen over al onze verpakkingsmogelijkheden.

Op elk gewenst moment van de dag kunt u online een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Niet later dan na één werkdag ontvangt u de offerte of neemt één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op. Het kan immers zo zijn dat wij nog bijkomende informatie nodig hebben om de offerte zo accuraat mogelijk voor u op te stellen.

Bijna het gehele productassortiment is leverbaar uit voorraad en kan tot maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij u worden afgeleverd.

Naast de chemische distributie binnen Europa, is Vivochem ook wereldwijd actief om u te ondersteunen met de export van chemische grondstoffen. Bekijk onze exportpagina voor meer info over wereldwijde chemische export.

 

Uw benodigde chemische grondstoffen niet gevonden?

Bekijk dan onze selectie van onze producten met toepassingen in verschillende sectoren:

Wilt u contact opnemen of heeft u een vraag voor ons? Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via +31 (0)546 577 774 of u kunt mailen naar sales@vivochem.nl.

Meer informatie

Disclaimer

De getoonde informatie op deze pagina is geen verklaring met betrekking tot de geschiktheid van het product voor bepaalde toepassingen. Een eindgebruiker dient de geschiktheid van het product voor zijn proces te toetsen op onder andere de geldende wet- en regelgeving en de inzet van de juiste kwaliteit. ViVoChem B.V. accepteert dan ook geen claims met betrekking tot deze informatie.

Op zoek naar een ander chemisch product?

Bekijk het leverprogramma

Producten A-Z